UNIQA DONIRALA 500 TISUĆA KUNA KLINICI ZA INFEKTIVNE BOLESTI „DR.FRAN MIHALJEVIĆ“

Vijesti

Natrag na Vijesti

UNIQA DONIRALA 500 TISUĆA KUNA KLINICI ZA INFEKTIVNE BOLESTI „DR.FRAN MIHALJEVIĆ“

Foto: Uniqa

Kako bi podržalo zdravstveni sustav u borbi protiv koronavirusa, UNIQA osiguranje doniralo je 500 tisuća kuna Klinici za infektivne bolesti "Dr. Fran Mihaljević" u Zagrebu.

Od početka ove krize UNIQA je poduzela sve potrebne mjere zaštite svojih zaposlenika, klijenata i partnera jer su joj njihovo zdravlje i sigurnost najvažniji.

Kao odgovoran partner zajednici u kojoj posluje, UNIQA je ciljano donirala sredstva upravo zdravstvenoj ustanovi koja u Hrvatskoj ima vodeću ulogu u liječenju i sprječavanju širenja bolesti COVID-19.

Liječnici i zdravstveno osoblje Klinike „Fran Mihaljević“, ali i svih zdravstvenih ustanova u Hrvatskoj svakodnevno su u žarištu krize i naporno rade kako bi zaštitili hrvatske građane od širenja koronavirusa. Njihova stručnost, odgovornost i požrtvovnost bile su presudne u odluci o doniranju.

Odgovornost i solidarnost u ovim su trenucima najvažniji, pa ovom donacijom UNIQA osiguranje želi iskazati podršku cjelokupnom zdravstvenom osoblju i zahvaliti im za njihov izvanredan angažman u zaštiti i očuvanju zdravlja svih građana, koje poziva da i dalje prate i poštuju preporuke nadležnih tijela.

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!