Sve je spremno za najveći summit i expo Digital Takeover

Vijesti

Natrag na Vijesti

Sve je spremno za najveći summit i expo Digital Takeover

Foto: 24sata

Jedna od najvećih poslastica Digital Takeovera 2020. godine, mnogima će zasigurno biti predavanje Amerikanca Marca Randolpha. Suosnivač streaming servisa Netflix, na zagrebačkom će Velesajmu 13. ožujka dati konkretne primjere kako kompanije, male i velike, mogu učinkovito stvoriti atmosferu koja potiče inovacije, baš poput Netflixa. Randolph je trenutačno jedan od najvećih svjetskih financijskih i tehnoloških genija koji je pridonio promjeni načina na koji svijet konzumira medije. Na konferenciji će govoriti zajedno s još oko 40 predavača, ali i raznih državnika, vizionara, inovatora, tehnoloških izumitelja, financijskih i digitalnih eksperata i marketinških stručnjaka. Svoja znanja i projekte izložit će u tri paviljona u čak 20 sati programa.

Posebne mjere sigurnosti zbog korona virusa

Na Digital Takeoveru očekuje se velik broj posjetitelja, a 24sata će se kao organizator pobrinuti za mjere zaštite od aktualnog korona virusa, u suradnji s mjerodavnim službama. Za sve posjetitelje biti će osigurana dezinfekcijska sredstva tijekom cijelog eventa, te druge mjere o kojima će posjetitelji biti na vrijeme obaviješteni. Na događaj ne smiju doći svi koji imaju respiratornih ili bilo kakvih drugih tegoba koje se povezuju s korona virusom.

Jedinstveni spektakl koji ne smijete propustiti

Digital Takeover stiže i Stelarc, slavni umjetnik iz Australije, svjetskoga renomea, koji svojim projektima promiče filozofiju tehnologije i propituje granice ljudskih tjelesnih mogućnosti. Podsjetimo, Stelarc je na svojoj lijevoj ruci ugradio uho 2006. godine u umjetničke svrhe. Uho koje je dijelom ljudsko, a dijelom kirurški stvoreno, izrađeno je od biokompatibilnog materijala koji se često koristi u plastičnoj kirurgiji. Nakon što je ono transplantirano na njegovu ruku, tkivo i krvne žile su se stopile s materijalom i uho je postalo funkcionalnim dijelom njegova tijela. Ovog će puta na konferenciji otkriti svoju najnoviju tehnološku prezentaciju.

Stižu nam i kraljevi startupa Mate Rimac i Ivan Mrvoš, te Korado Korlević, vodeći hrvatski astronom i znanstvenik, Jan Gulliksen, savjetnik švedskog ministra za digitalizaciju te Lars Silberbauer, digitalni genije iz LEGO svijeta.

Pitate se kako će izgledati hrana 2030. godine? Predavanje na temu hrane u budućnosti imat će dr. Morgaine Gaye, svjetska futurologinja specijalizirana za prehrambenu industriju i autor prve zbirke radova o istraživanjima o prehrambenim trendovima. Hranu gleda iz različitih kuteva pa se tako njome bavi u društvenom, kulturološkom, gospodarskom, geopolitičkom smislu, ali i kroz prizmu trendova i brendiranja. Predviđa trendove do 10 godina unaprijed.

Uz Gaye će se još govoriti o hrani iako na posve drugi način jer na konferenciju stiže i Elias Aalto, suosnivač globalne kompanije za dostavu hrane Wolt. Tanja Bivic Plankar, predsjednica Blockchain Alliance Europe, mnoge će zainteresirati svojim predavanjem o blockchain tehnologiji.

Ne propustite ni predavanje Zlatka Dalića, jednog od najboljih svjetskih nogometnih trenera, kao ni predavanje Srinija Gopalana, član Uprave Deutsche Telekom AG za Europu.

Moći ćete testirati brojne inovacije koje do sada niste vidjeli

Svi posjetitelji će u sklopu novog expo dijela dobiti ekskluzivan cjelodnevni uvid u najnovija tehnološka dostignuća. Na licu mjesta moći će testirati napredne tehnološke proizvode iz raznih industrija, a svoje inovacije će predstaviti više od 40 hrvatskih kompanija čiji su proizvodi danas traženi na svjetskom tržištu. Cijeli popis izlagača i njihovih proizvoda pogledajte na www.digitaltakeover.hr.

Ostvarite 10% popusta uz Mastercard® i Maestro® kartice

Digital Takeover svim posjetiteljima osigurava 10% popusta za plaćanja Mastercard® i Maestro® karticama na svim prodajnim mjestima u sklopu konferencije.

Aktivan networking

Digital Takeover ove godine poseban naglasak stavlja upravo na aktivni networking apostrofirajući ga kao neophodne alate u stvaranju kvalitetne biznis transformacije i općenito poslovne klime u društvu čime evidentno postaje nezaobilazan događaj u 2020. Tako će posjetitelji će tijekom Digital Takeovera imati na raspolaganju i Spotsie, višenamjensku aplikaciju za event menagmente čije će prednosti kao krajnji korisnici moći iskoristiti za još jednostavnije networkanje i praćenje programa summita.

Ne propustite priliku

Stoga ne propustite priliku nabavite svoju kartu čija cijena raste 6. ožujka. Kupnjom paketa kotizacija možete ostvariti značajne uštede u odnosu na redovnu vrijednost paketa:

4 + 1 gratis – 20% uštede

9 + 3 gratis – 25% uštede

12 + 5 gratis – 30% uštede

Kroz Digital Takeover do sada je svoja znanja s publikom podijelilo više od 70 domaćih i internacionalnih predavača. Dr. Kjell A. Nordstrom, glasoviti ekonomist i tvorac svjetskog bestselera „Funky Business – Kapitalizam pleše samo s darovitima”, slavni Stephen Attenborough koji je na čelu odjela komercijalnih aktivnosti za Virgin Galactic, Peter Corbett, osnivač iStrategyLabsa te ključni ljudi iz globalnih kompanija kao što su Viber, Google, Uber, Native Advertising Institute, Poslovna škola IEDC Bled i SAP.

Stoga ne propustite jedinstvenu priliku i na vrijeme osigurajte svoje mjesto u društvu najvećih. Požurite po svoje kotizacije! Cijene rastu 6. ožujka!

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!