Objavljen program 8. HR Days konferencije!

Vijesti

Natrag na Vijesti

Objavljen program 8. HR Days konferencije!

Foto: pr

Manje od dva mjeseca dijeli nas od početka HR Days konferencije, najvećeg regionalnog okupljanja stručnjaka iz područja ljudskih potencijala, u organizaciji portala MojPosao.

Osmu godinu zaredom domaćin konferencije je prekrasni Rovinj koji će na dva dana, 19. i 20. ožujka, okupiti HR zajednicu.

U Rovinj stiže Otac modernog HR-a"

U skladu s aktualnom situacijom na tržištu rada i trendovima u ‘svijetu’ ljudskih potencijala, konferencija će naglasak staviti na teme kao što su kreiranje vrijednosti, agilni HR i autentično vodstvo o kojima ćemo više doznati od renomiranih domaćih i stranih predavača.

Glavni govornik ovogodišnje konferencije je "Otac modernog HR-a" Dave Ulrich, koji će nam pojasniti zašto je ovo „idealan trenutak za rad u ljudskim potencijalima!“.

Pored Davea, svoje znanje i bogato radno iskustvo sa sudionicima konferencije će podijeliti:

• Johan Driessens, jedan od najkreativnijih arhitekata poslovnog iskustva

• Debra Corey, članica top 101 globalnih influencera u području angažiranosti zaposlenika

• Riina Hellström, stručnjakinja za AGILE i razvoj organizacija

• Blaire Palmer, svjetski autoritet u području promjena leadershipa

• Ranko Rajović, Autor NTC sustava učenja

Okrugli stol, radionice i Najbolje HR prakse

Konferencija će i ove godine ponuditi interaktivne radionice u okviru kojih možete obogatiti vaše znanje i izbrusiti vještine, kao i okrugli stol o sveprisutnoj i nezaobilaznoj temi Employer brandinga.

U skladu s tradicijom, drugog dana konferencije će biti dodijeljene nagrade za Najbolje HR prakse u protekloj godini. Priznanje je to predanom i planskom radu tvrtki i organizacija, timovima i pojedincima koji su izvrsni u upravljanju ljudskim potencijalima.

Također, kako bi svi sudionici mogli na pravi način, svježi i odmorni, uživati u brojnim sadržajima koje nudi konferencija, organizirali smo Healthy morning aktivnosti – zabavno edukativne FIT radionice, satove joge, jutarnje masaže i radionice osobnog razvoja.

Naravno, niti ovaj put neće izostati naš legendarni HR Days party, koji garantira dobar provod do kasnih večernjih (ili ranih jutarnjih) sati i nezaboravna iskustva!

I zato, već danas rezervirajte svoje mjesto na 8. HR days konferenciji!

Partneri konferencije su Algebra i Hrvatski Telekom te sponzor Adacta.

Za više informacija obratite se na:

Alen Mrvac, Odnosi s javnošću

E-mail: alen.mrvac@moj-posao.net, tel. 01 6388 259

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!