SAZNAJTE SVE O BESPOVRATNIM EU SREDSTVIMA I OSTVARITE USPJEŠAN PROJEKT

Vijesti

Natrag na Vijesti

SAZNAJTE SVE O BESPOVRATNIM EU SREDSTVIMA I OSTVARITE USPJEŠAN PROJEKT

Foto: promo

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u suradnji s institucijama u sustavu upravljanja i kontrole korištenja EU fondova, kao nositelj politike ravnomjernog regionalnoga razvoja u Republici Hrvatskoj i ove godine organizira informativno-edukativna događanja pod nazivom „Regionalni dani EU fondova“. Putem brojnih događaja, koji će biti organizirani u 30 gradova diljem Hrvatske, šira javnost i svi zainteresirani pojedinci, na razumljiv i pristupačan način, moći će dobiti informacije o svim mogućnostima financiranja iz fondova Europske unije. Nakon uspješnog Sajma EU fondova održanog u Bakru u srpnju prošle godine, grad Bakar će po drugi put ugostiti „Regionalne dana EU fondova“, ovaj put u vidu besplatnih edukacija o korištenju EU fondova. Besplatne edukacije dosad su održane u Belom Manastiru, Biogradu na Moru, Bjelovaru, Gospiću, Ivancu, Karlovcu, Krapini, Križevcima, Novoj Gradišci, Opuzenu, Petrinji, Požegi, Puli, Solinu, Šibeniku, Umagu, Vinkovcima, Vukovaru, Virovitici, Zadru, Zaprešiću i Zaboku.

Besplatne edukacije o korištenju EU fondova održat će se u ponedjeljak, 16. prosinca, u Upravnoj zgradi Industrijske zone d.o.o. Bakar (Kukuljanovo 182/2) s početkom u 10 sati, a pozdravnim govorima otvorit će ih g. Tomislav Klarić, gradonačelnik Bakra i predstavnik Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije. Edukativno-informativni dio događanja započet će panel raspravom „Razvoj Bakra kroz fondove Europske unije“ na kojoj će sudjelovati predstavnici institucija i lokalni poduzetnici s iskustvom korištenja sredstava iz fondova Europske unije, nakon čega će uslijediti stručna predavanja pod nazivom „EU fondovi kao mogućnost financiranja“.

Po završetku stručnih predavanja održat će se interaktivna radionica "Kako napisati projektni prijedlog i dobiti sredstva iz EU fondova za male i srednje poduzetnike" na kojoj će voditeljica projekata iz tvrtke Core Consulting d.o.o., Samanta Kušenić, okupljenima objasniti sve o preduvjetima prijave na natječaj, kako pravilno ispuniti prijavne obrasce, kako se priprema potporna dokumentacija te sve o proceduri slanja konačne prijave. Zaključno, svi sudionici imat će mogućnost postaviti pitanja vezana uz EU fondove.

Događaj “Regionalni dani EU fondova” namijenjen je svim građanima zainteresiranima za mogućnosti korištenja fondova Europske unije. Putem interaktivnih radionica, panel diskusija i edukativnih sadržaja, polaznici će uz korisne savjete ujedno imati priliku razmijeniti iskustva i povezati se s predavačima i drugim sudionicima, sa svrhom jačanja suradnje na svim razinama i realizacije što većeg broja projekata.

Prijavite se na besplatne edukacije, saznajte sve o mogućnostima korištenja EU sredstava i postanite dio svijeta EU fondova!

O projektu

Direktan link za prijavu

Svi zainteresirani za besplatne edukacije mogu se prijaviti na: www.danifondova.eu

Više informacija na: www.strukturnifondovi.hr

info@danifondova.eu

fondovi@mrrfeu.hr

tel. 01/63 26 008.

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!