Počeli su Virtualni dani karijera i znanja – pronađite posao kao stvoren za vas!

Vijesti

Natrag na Vijesti

Počeli su Virtualni dani karijera i znanja – pronađite posao kao stvoren za vas!

Foto:

Noćas je, iako je posvuda bio mrak, svjetlo dana ugledao najveći regionalni online sajam poslova i edukacije – Virtualni dani karijera i znanja!

Od 16. do 23. listopada svi posjetitelji sajma, na adresi www.dankarijera.com, mogu istraživati bogatu ponudu slobodnih radnih mjesta, odnosno tečajeva i edukacija koje predstavlja preko 80 izlagača iz Hrvatske i regije.

Sajam već tradicionalno organizira MojPosao, u suradnji s partnerskim portalima Infostud.com, Posao.ba i Vrabotuvanje.com.mk.

Atraktivni poslovi i edukacije, Hackaton i Lov na blago

Pristup sajmu moguć je od 0 do 24, putem svih pametnih uređaja, a na virtualnim štandovima vas i ove godine očekuju savršeni domaćini – vrhunski poslodavci u potrazi za kvalitetnim zaposlenicima, s kojima možete ostvariti direktnu komunikaciju putem chata i doznati odgovore na sva vaša pitanja.

Pored velikog izbora poslova i edukacija, sajam će ponuditi i Virtualni Hackathon - natjecanje u programiranju u okviru kojeg svi zainteresirani mogu prezentirati svoje vještine hacklanja i rješavanja zadataka u nekom od programskih jezika (C++, Java, PHP, Java Script, Phyton 3), a one najbolje, uz osjećaj ponosa, očekuju i nagrade.

Također, sve posjetitelje sajma, a naročito one s radoznalom crtom, pozivamo da nam se pridruže u Lovu na blago. Svakodnevno posjećujte štandove poslodavaca, širom otvorite oči i istražujte. U trenutku kada se na štandu izlagača (ili oko njega) pojavi nagradna ikona, na vama je da na što kreativniji način odgovorite na postavljeno nagradno pitanje. Najmaštovitiji odgovori donosi vrijedne nagrade!

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!