FMCG RETAIL SUMMIT 2019.

Vijesti

Natrag na Vijesti

FMCG RETAIL SUMMIT 2019.

Foto: InStore

Peti po redu FMCG Retail Summit Zagreb, koji će i ove godine, tradicionalno, biti održan u Plaza Event Centru, sudionicima će 22. listopada ponuditi analizu stanja i potencijala domaćeg i regionalnog trgovačkog sektora, kao i analizu dolazećih trendova iz središnje Europe te pregled modela poslovanja na globalnoj razini.

Zagreb, 9. listopada 2019. – Kompanije u sektoru robe široke potrošnje u idućem razdoblju očekuju veliki izazovi, ali i prilike za rast – koje dolaze uslijed ubrzanog razvoja novih modela poslovanja. U takvom svijetu mijenjaju se izvori prihoda, javljaju se novi troškovi, mijenja se pozicija i pojačava značaj upravljanja proizvodnim, uslužnim i drugim procesima. Upravo zato 22. listopada posjetite Plaza Event Centar i postanite sudionik najvećeg regionalnog događaja u FMCG-u.

Maloprodaja nikada nije jednostavna, ona je hiperkonkurentna, a rukovoditelji u maloprodaji uvijek sjede na rubu svog sjedala. No, istodobno, maloprodajne tvrtke vrlo su tradicionalne, konzervativne i oklijevaju krenuti u avanturu u nepoznato. Najveći izazov za trgovce na malo je diferencijacija. Umjesto širenja igrališta, svi teže prema njegovu središtu i nastoje biti sve za svakoga. Rezultat je hiper cijena i promotivna ovisnost. Četvrta industrijska revolucija stavlja pred izazov osnove maloprodajnog modela poslovanja. Za uspjeh u nadolazećem svijetu bit će potrebna hrabrost i avantura, najavio je Jean-Jacques Vandenheede, futurolog i stručnjak za retail trendove.

###

Ovogodišnji govornici vrhunski su stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom u FMCG sektoru, a svaki od njih na zanimljiv će način sudionicima predstaviti aktualne teme i najvažnije primjere iz prakse. Neki od njih su: Irena Weber, zamjenica glavnog izvršnog direktora i glavna operativna direktorica Fortenova grupe; Stjepan Roglić, dopredsjednik nadzornog odbora Orbico grupe; Zvonko Popović, vlasnik, Kanaan; Hrvoje Čeović, direktor prodaje za Srednju Europu, P&G; Ray Gaul, Senior Vice President, Retail Insights, Kantar; Jean-Jacques Vandenheede, futurolog i stručnjak za trendove u maloprodaji i mnogi drugi.

Više informacija o FMCG Summitu pronađite na službenoj web-stranici, a za dnevnu dozu novih FMCG informacija ne zaboravite pratiti Facebook i LinkedIn.

Kontakt za medije:

Barbara Božić

InStore magazin, Voditeljica projekata

barbara@b2bmedia.org

+385 99 763 5761

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!