MOŽE LI HRVATSKI TURIZAM 365? - KREATIVA I NOVE TEHNOLOGIJE

Vijesti

Natrag na Vijesti

MOŽE LI HRVATSKI TURIZAM 365? - KREATIVA I NOVE TEHNOLOGIJE

Foto: Ivana Kolar

Veliko nam je zadovoljstvo obavijestiti Vas da se 24. rujna po treći puta održava međunarodna konferencija o cjelogodišnjem turizmu.

Treća konferencija donosi konkretna rješenja i primjere najbolje prakse u svijetu kako realizirati turizam 365 kroz nove tehnologije i kreativnost.

Dovodimo niz domaćih i stranih stručnjaka koji će nam predstaviti svoja znanja i pozitivna iskustva, a na konferenciji će sudjelovati i predstavnici uglednih europskih tour operatera i turističkih agencija.

Konferencija će ponuditi nova znanja i uspješne primjere iz prakse te zasigurno nove poticaje i ideje za razvoj poslovanja velikih i malih subjekata i kompanija te kreiranje i vođenje turističkih destinacija.

Pozivamo Vas da i vi budete dio projekta!

Sve informacije o konferenciji Može li hrvatski turizam 365? – kreativa i nove tehnologije možete pogledati na www.turizam365.com, gdje se nalazi i prijava za sudjelovanje na http://www.turizam365.com/prijavite-se/.

I ove godine cilj nam je predstaviti i razgovarati o potencijalima, mogućnostima, pozitivnim praksama i rješenjima za razvoj cjelogodišnjeg turizma u Hrvatskoj i regiji te razviti prijedloge kako potaknuti i razvijati cjelogodišnji turizam, s naglaskom na novim tehnologijama i kreativnosti.

Razvojem destinacija i zajedništva, kreiranjem novih proizvoda koji ne ovise samo o suncu i moru, pričanjem autentičnih priča i pametnim i kreativnim recikliranjem lokalnih specifičnosti u novu kvalitetu i doživljaje po mjeri suvremenih turista zasigurno možemo produljiti sezonu na obali i pokrenuti razvoj u kontinentalnom dijelu Hrvatske. Primjena novih tehnologija i u turizmu te koketiranje s budućnošću neizbježno je i potrebno.

Prethodnih godina zabilježen je velik interes struke, kao i medija. Svojim dolaskom važnosti konferencije doprinijela su mnoga imena iz svijeta turizma kao i resornih ministarstava iz Hrvatske i susjednih zemalja regije jugoistočne Europe.

Odabir tema i predavača iz Hrvatske, Slovenije, Austrije, Mađarske, Portugala, Irske, BiH, Albanije i Crne Gore te odlična organizacija konferencija rezultirali su brojnim pohvalama i najavama sudjelovanja i ove godine, kad će nam se pridružiti govornici iz Španjolske, Dubaia, Abu Dhabija, UK, SAD-a i drugih vrhunskih turističkih destinacija.

Pokrovitelji konferencije su Ministarstvo turizma RH i Hrvatska gospodarska komora.

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!