Herbalife Nutrition predstavlja novog Generalnog direktora za Jugoistočnu Europu

Vijesti

Natrag na Vijesti

Herbalife Nutrition predstavlja novog Generalnog direktora za Jugoistočnu Europu

Foto:

Goran Nikolić imenovan je za novog Generalnog direktora tvrtke Herbalife Nutrition za Jugoistočnu Europu, pokrivajući tako područja Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Kosova, Makedonije i Crne Gore.

Nikolić će na novoj poziciji biti odgovoran za regionalni rast i razvoj kompanije, ali i implementaciju aktivnosti koje će pridonijeti jačanju Herbalife Nutrition branda i njegove reputacije. Navedeno uključuje i upravljanje ključnim odnosima te suradnju s vodećim distributerima tvrtke.

Nikolić sa sobom donosi veliko međunarodno poslovno iskustvo iz kompanije Nestlé gdje je obnašao nekoliko strateških pozicija u području prodaje i trade marketinga. Njegovo bogato iskustvo uključuje i dvije godine provedene na specijalizaciji u sklopu međunarodnog razvojnog programa u središtu Nestléa u švicarskom Veveyu te engleskom Yorku, gdje je bio zadužen za globalni razvoj kanala i kategorije prodaje.

Diplomirao je na Ekonomskom Fakultetu u Zagrebu – smjer Financije.

Ozan Ozsavasci, Regionalni potpredsjednik Herbalife Nutritiona za Istočnu Europu i Afriku, izjavio je:

"Pozdravljam Goranovo veliko iskustvo i ekspertizu koju donosi u Herbalife Nutrition za Jugoistočnu Europu. Uvjeren sam da će nam pomoći da postignemo strateške ciljeve i našu globalnu misiju da svijet učinimo zdravijim i sretnijim.”

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!