Deloitte 4. put bira najboljeg financijskog direktora Hrvatske, natječaj je otvoren do 26. travnja 2019. godine

Vijesti

Natrag na Vijesti

Deloitte 4. put bira najboljeg financijskog direktora Hrvatske, natječaj je otvoren do 26. travnja 2019. godine

Foto:

Deloitte četvrtu godinu za redom bira najboljeg financijskog direktora Hrvatske i poziva sve zainteresirane financijaše da se prijave na natječaj. Titulu CFO godine za 2015. godinu osvojio je Marko Čižmek, član Uprave Valamar Riviere, Tomislav Rosandić za 2016. godinu, tada na poziciji člana Uprave HEP-a, te Zoran Stanković, član Uprave Atlantic grupe za 2017. godinu.

Financijskog direktora godine bira neovisni i stručni žiri na temelju kvalitativnih i kvantitativnih ocjena, odnosno na temelju popunjenog kratkog upitnika iz prijave na natječaj te javno dostupnih financijskih izvještaja tvrtke, čiji je CFO zaposlenik, za 2018. godinu.

Prijave na natječaj mogu se dostaviti do 26. travnja 2019. godine i ne iziskuju troškove za kandidate. Osim popunjenog upitnika prijave moraju sadržavati i osobne podatke (ime i prezime, naziv trgovačkog društva, životopis).

Peteročlani žiri za izbor najboljeg financijskog direktora Hrvatske čine:

· Bernard Jakelić, Hrvatska udruga poslodavaca

· Sonja Popović, SAP Hrvatska d.o.o.

· Boris Tušek, Ekonomski fakultet u Zagrebu

· Ante Samodol, ekonomist specijaliziran za financije

· Marina Tonžetić, Deloitte

Pobjednika natječaja očekuju vrijedne nagrade.

Proglašenje pobjednika održat će se 15. svibnja 2019. godine u Plaza Event Centru u Zagrebu na 5. konferenciji CFO 2019.: Leading Finance to the Future.

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!