Čiji dres nosi TV legenda Oliver Mlakar?

Vijesti

Natrag na Vijesti

Čiji dres nosi TV legenda Oliver Mlakar?

Foto: promo

Prisjetiti se ludih 90.-ih nije moguće bez sjećanja na televizijsku legendu, uz koju su odrastale generacije, Olivera Mlakara. Popularna Kviskoteka davnih je godina pred malim ekranima okupljala brojne fanove, godinama je bio zaštitno lice Kola sreće, a danas uživa u slobodnom vremenu i omiljenim hobijima. No, rijetki znaju da zaštitno lice brojnih zabavnih televizijskih formata dijeli istu navijačku strast s popularnim zabavljačem, voditeljem i tv licem Mariom Petrekovićem. Idoli svojih generacija, svaki u svoje vrijeme, zajedno su se našli na tribinama – i to košarkaškim.

U zabavnom navijačkom spotu Oliver Mlakar i Mario Petreković otkrili su svoju strast prema košarci i klubu za kojeg će i sljedećeg vikenda navijati u polufinalu ABA lige. Najava je to uzbudljive sportske završnice regionalne ABA lige koja zagrebačku publiku očekuje 25. ožujka kad će u Košarkaškom centru Dražen Petrović, snage odmjeriti KK Cedevita i crnogorska Budućnost. Ususret očekivanoj završnici lige, a nastavno na odličnu dosadašnju igru Cedevite, baš se Mlakar zajedno s komičarem Petrekovićem našao u glavnoj ulozi za najavu utakmice, koja će za ljubitelje košarke biti pravi sportski spektakl, ali i zabavni događaj s puno iznenađenja za fanove. Cedevita je ligaški dio okončala sa 16 pobjeda i šest poraza te će u polufinalu igrati protiv podgoričke Budućnosti dok će se u drugom polufinalu sastati Crvena zvezda i Partizan.

Mogući ulazak u Euroligu, gdje ide prvak ABA lige sve je bliži čemu se posebno veseli veliki broj stalnih Cedevitinih navijača, koji će uz Cedevitasice, Mlakara i Petrekovića zasigurno još više ugrijati navijačku atmosferu u dvorani i tako postati prava asistencija igračima na parketu.

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!