DREAM OF LIFE

Vijesti

Natrag na Vijesti

DREAM OF LIFE

Foto:

Nakon dvogodišnje pauze, u nedjelju, 17. ožujka u 20 sati u zagrebačkoj Tvornici kulture ponovo igra nagrađivana predstava-performans „Dream of life“ u izvedbi Senke Bulić.

Inspirirana autobiografijom Patti Smith „Tek djeca“ predstava govori o njezinim umjetničkim početcima sedamdesetih i osamdesetih godina prošloga stoljeća - za vrijeme njujorškog novog vala i izrastanju u, kako je mnogi nazivaju, najveću rock pjesnikinju svih vremena.

Predstava, prema tekstu Jelene Svilar i Morane Foretić, postupno prerasta u pravi rock koncert u poetičnoj i energičnoj izvedbi Senke Bulić. Izvedena je na brojnim kazališnim ali i glazbenim festivalima, dva puta na INmusic festivalu, IKS Festivalu u Splitu, festivalu "Braaams" u beogradskom Domu omladine, u Šibeniku u programu Tvrđave BARONE, u Rijeci u Pogonu kulture, FIAT festivalu u Podgorici te na još nizu gostovanja u Hrvatskoj. Proglašena je najboljom predstavom po izboru publike portala teatar.hr iste godine kad je i Kazalište Hotel Bulić proglašeno najboljim neovisnim kazalištem u Hrvatskoj.

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!