UNIQA stekla međunarodno priznanje za kvalitetu

Vijesti

Natrag na Vijesti

UNIQA stekla međunarodno priznanje za kvalitetu

Foto:

UNIQA Hrvatska uspješno je implementirala sustav upravljanja kvalitetom, što je potvrđeno prestižnim certifikatom ISO 9001:2015 Bureau Veritasa. Stjecanjem certifikata UNIQA je dobila neovisnu potvrdu sukladnosti svog sustava sa zahtjevima norme ISO 9001 što potvrđuje usmjerenost UNIQE na poboljšanje usluga i proizvoda, unapređenje kvalitete i inovativnost.

„Povjerenje treba zaslužiti i znati ga sačuvati, a to možemo samo razumijevanjem i praćenjem potreba i želja naših klijenata i ulaganjem u kvalitetu proizvoda i usluga. Kvaliteta je na kraju jedino što je klijentu važno i samo ga kvalitetom možemo zadržati. Stoga čestitam na ovom velikom priznanju svim zaposlenicima UNIQE koji svakodnevno doprinose zadovoljstvu klijenata i razvoju UNIQE. Ujedno zahvaljujem našim dobavljačima i poslovnim partnerima na uspješnoj suradnji koja je također važan dio mehanizma kvalitete jer se ovo priznanje očituje u svim poslovnim odnosima“, rekla je Saša Krbavac, predsjednica Uprave UNIQA osiguranja.

Norma ISO 9001:2015 međunarodno je priznata norma koju je uvela Međunarodna organizacija za standardizaciju (ISO) za sustave upravljanja kvalitetom.

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!