NAJBRŽE DO LIJEČNIKA

Vijesti

Natrag na Vijesti

NAJBRŽE DO LIJEČNIKA

Foto:

Zagreb, 27. veljače 2019. - Trebam li ići kod liječnika? Koliko li ste se samo puta to zapitali? Pitajte Abi! Nakon Njemačke, Italije, Španjolske, Portugala, Francuske i Velike Britanije, inovativna platforma Abi koja u potpunosti transformira pristup profesionalnoj zdravstvenoj zaštiti, stigla je i u Hrvatsku. S ciljem omogućavanja jednostavne i pristupačne medicinske skrbi svima i sprječavanja gužvi u čekaonicama zdravstvenih ustanova, Abi su osmislili digitalni ekspert Kim-Fredrik Schneider i liječnik Victor Vicens i osnovali start up tvrtku Abi Global Health sa sjedištem u Dublinu.

Ovu izuzetnu platformu koju pokreće umjetna inteligencija i koja nudi brzu pomoć stvarnih i stručnih hrvatskih liječnika o zabrinutostima vezanim za zdravlje i pitanjima koja ne zahtijevaju fizički pregled, iznimno je lako i jednostavno koristiti. Abi možete pristupiti pomoću uobičajenih aplikacija za razmjenu poruka koje već koristite, kao što su Facebook Messenger, Viber, SMS i Skype. Svi dostupni liječnici imaju dozvolu i registrirani su u zemlji prebivališta.

Abi ima misiju eliminirati neučinkovitosti i prepreke pristupu zdravstvenoj zaštiti, uštedjeti vrijeme, novac i spasiti živote.

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!