Hrvatska tvrtka proglašena top partnerom svjetske korporacije

Vijesti

Natrag na Vijesti

Hrvatska tvrtka proglašena top partnerom svjetske korporacije

Foto: CADCAM Group

Monte Carlo, Monaco: Na godišnjoj partnerskoj konferenciji održanoj od 21. do 24. siječnja, hrvatska tvrtka CADCAM Grupa je proglašena za Platinum partnera svjetske korporacije Dassault Systemes, što je najviša razina partnerstva.

CADCAM Grupa je stjecanjem ovog statusa postala jedini Platinum partner tvrtke Dassault Systemes u regiji, odnosno u Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji i Bosni Hercegovini. Za dobivanje statusa Platinum partnera potrebno je zadovoljiti višestruke kriterije, kontinuirano raditi na usavršavanju, prilagođavati se trendovima, uspješno provoditi zahtjevne projekte, rasti zajedno s korisnicima te dokazati visoku razinu znanja o industriji i programskim rješenjima.

Ulaganje u znanje i vještine ljudi nam je najvažnije, jer brzina kojom tehnologija u industriji napreduje zahtjeva stalno učenje i savladavanje novih trendova. Zahvaljujući tome, naš tim održavamo profesionalnim te smo u mogućnosti zadovoljiti visoke kriterije klijenata.“ – izjavo je direktor CADCAM Grupe, Zlatko Šimunec.

Dassault Systemes rješenja u Adriatic regiji su dostupna još od 1995.godine, kada je osnovana prva tvrtka članica CADCAM Grupe sa sjedištem u Zagrebu. Od tada CADCAM Grupa kontinuirano raste, proširuje svoja znanja kao i portfolio softvera i pratećih usluga. Ulaganjem u resurse i širenjem znanja, CADCAM Grupa je u mogućnosti isporučiti end-to-end rješenja za poslovne procese, a naročito za one tvrtke koje žele digitalizirati poslovanje i objediniti sve poslovne procese.

O CADCAM Grupi:

CADCAM Grupa je inženjerska i konzultantska tvrtka koja pruža usluge 3D/2D dizajna, FEM linearne i nelinearne analize, pripreme proizvodnje te savjetovanje, uvođenje i implementaciju PLM rješenja u proizvodne tvrtke i inženjerske urede. Tim visokoobrazovanih inženjera pruža kompletnu uslugu za programska rješenja CATIA, ENOVIA, DELMIA, SIMULIA, 3DVIA i inovativnu poslovnu platformu 3DEXPERIENCE.

_____

Kontakt za medije:

Lucija Babić

Lucija.babic@cadcam-group.eu

01 2016 117

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!