Thomas Magill novi je partner u Deloitteu Hrvatska

Vijesti

Natrag na Vijesti

Thomas Magill novi je partner u Deloitteu Hrvatska

Foto:

Zagreb, 30. siječnja 2019. – Thomas Magill novi je partner u Deloitteu Hrvatska, a bit će zadužen za razvoj usluga revizije i savjetovanja u Hrvatskoj.

Posjeduje više od 20 godina poslovnog i menadžerskog iskustva u pružanju financijskih usluga u području bankarstva i tržišta kapitala. Tijekom karijere sudjelovao je u raznim aspektima privatnog, poslovnog, investicijskog i trgovačkog bankarstva. Osim toga, ima mnogo iskustva u rizičnom i kreditnom poslovanju te je podrobno upoznat s Međunarodnim standardima financijskog izvještavanja (MSFI).

Prije no što se pridružio Deloitteu, Thomas je bio na poziciji partnera u PwC-u, sa sjedištem u Južnoj Africi. Ondje se bavio revizijom te razvojem poslovanja u okviru industrije financijskih usluga. Surađivao je s nizom banaka uvrštenih na burzu, konkretno bankama FirstRand Bank Limited, Standard Bank Limited i Sasfin Bank Limited, a prethodno je djelovao u ulozi partnera nadležnog za angažmane Središnje banke Južne Afrike.

Veselim se dolasku u Deloitte Hrvatska te se radujem novim izazovima u poslu i mogućnosti da svojim iskustvom i znanjem pridonesem poslovnoj zajednici i okruženju u kojem djelujem“ istaknuo je Magill.

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!