FMCG MARKETING SUMMIT

Vijesti

Natrag na Vijesti

FMCG MARKETING SUMMIT

Foto: InStore

FMCG MARKETING SUMMIT

Marketinški tsunami u FMCG-u!

O KONFERENCIJI

Svjedoci smo značajnih promjena u poslovnom svijetu i društvu općenito, a FMCG tržište uzbudljivo je i dinamično jer se brzo prilagođava neprekidnim inovacijama. Upravo zato danas ne govorimo o novim trendovima u marketingu nego se susrećemo s tsunamijem. Preživjeti u ovom modernom, digitalnom svijetu znači angažirati potrošače više nego ikada. Iz tog razloga donosimo odgovor na pitanje kako postići impozantne rezultate kroz različite marketinške kanale u 2019. godini.

FMCG Marketing Summit dat će odgovore na brojne izazove te pomoći marketinškim timovima da steknu svoju konkurentsku prednost. Na konferenciji će sudjelovati renomirani marketinški stručnjaci koji već primjenjuju marketinški tsunami i zahvaljujući tome profitiraju.

Pridružite nam se kako bismo podijelili iskustva u svladavanju svakodnevnih marketinških izazova. Za dnevnu dozu novih FMCG informacija ne zaboravite pratiti Facebook i LinkedIn.

Pripremite se za nezaboravnu vožnju kroz promjene u svim marketinškim kanalima i upoznajte tvrtke koje su se odvažile diferencirati na tržištu te promijeniti poslovni model.

ZAŠTO SUDJELOVATI?

MOTIVACIJSKI GOVORNICI

Govornici, stručnjaci za FMCG marketing, nadahnut će Vas i inspirirati!

NAJBOLJA PREDAVANJA

Otkrit ćete snažne i učinkovite prezentacije, s uzbudljivim primjerima iz različitih kompanija.

VELIKE IDEJE

Imat ćete priliku istražiti velike ideje predstavljene i isprobane od vrhunskih stručnjaka u promjenjivom marketinškom svijetu.

DIGITALNE I MARKETINŠKE ELITE

Susrest ćete se s elitom digitalnog marketinga i uspostaviti networking.

Vizija

Postati centralno mjesto za najnovije trendove i najbolje prakse iz FMCG marketinga!

Misija

Pružiti svakom sudioniku FMCG Marketing Summita najnovije informacije i uvide u aktualne trendove u brzorastućem sektoru kako bi poboljšali i unaprijedili svoje poboljšanje. To ćemo postići kroz izbor vrhunskih predavača iz Hrvatske i svijeta te relevantnih tema koje nam svakodnevni izazove nameću.

FMCG MARKETING SUMMIT 2018. U BROJKAMA:

Posjetitelja 300

Govornika 11

Partnera i sponzora 30

Facebook: https://www.facebook.com/fmcgmarketingsummit/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/27210710/admin/

InStore magazin: http://www.instore.hr/home

Pridružite nam se11.4.2019.

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!