Zlatko Dalić postao brand ambasador Podravke

Vijesti

Natrag na Vijesti

Zlatko Dalić postao brand ambasador Podravke

Foto:

Predsjednik uprave Podravke Marin Pucar i izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić potpisali su Ugovor o suradnji kojom Zlatko Dalić postaje brand ambasador Podravke.

„Od danas je Zlatko Dalić ambasador Podravke i ovim Ugovorom o suradnji zajedničkim naporima nastavljamo s promocijom naših proizvoda i brandova i to ne samo na domaćem nego i na internacionalnim tržištima. Podravka i Zlatko Dalić dijele zajedničke vrijednosti, a to su izvrsnost, strast i ustrajnost i ovom suradnjom želimo povezati dva uspješna internacionalna branda te prenijeti našim potrošačima svih uzrasta poruku da se uz mnogo truda i rada u životu mogu ostvariti veliki rezultati. Globalni uspjeh naših Vatrenih trebamo iskoristiti i kao poticaj i za daljnju promociju hrvatskog gospodarstva na inozemnim tržištima,“ izjavio je prilikom potpisivanja Ugovora o suradnji predsjednik Uprave Podravke Marin Pucar.

Dirnut dočekom koji su mu pripremili Podravkaši, Zlatko Dalić je izjavio: „Podravka i ja dijelimo iste vrijednosti, radimo sa srcem naš posao i borimo se s izazovima ne samo na domaćem nego i na tržištima u svijetu. Ustrajemo u ostvarivanju svojih ciljeva i onda kada je teško te me veseli što svojim angažmanom mogu pomoći Podravki. Još jednom napominjem, da ovo što smo napravili u Rusiji, nije samo moj uspjeh nego su tu prvenstveno zaslužni igrači koji su dali sve od sebe i koji su svojim zajedništvom, upornošću i prkosom pokazali da se samo tako mogu ostvariti ovakvi rezultati. Nadam se da ćemo to zajedništvo prenijeti i u ostale segmente društva i svi zajedno krenuti naprijed.“

Podravka, kao jedna od vodećih prehrambenih kompanija u jugoistočnoj, srednjoj i istočnoj Europi, već više od 70 godina uspješno odgovara tržišnim izazovima i potrebama potrošača. Ovom suradnjom želi se potaknuti izgradnja svijesti o čuvanju ispravnih vrijednosti i vjernosti hrvatskim proizvodima od malih nogu budući da Podravkin asortiman proizvoda sadrži proizvode za sve dobne skupine potrošača.

Ovim povodom organizirano je i prigodno druženje Podravkinih zaposlenika koji su imali priliku pozdraviti izbornika i čestitati mu na iznimnom rezultatu postignutom na Svjetskom nogometnom prvenstvu.

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!