VELPRO uručio nagrade dobitnicima nagradne igre „Lova do krova i Audi iz snova“

Vijesti

Natrag na Vijesti

VELPRO uručio nagrade dobitnicima nagradne igre „Lova do krova i Audi iz snova“

Foto:

U VELPRO centru na Jankomiru održano je svečano uručenje nagrada dobitnicima nagradne igre „Lova do krova i Audi iz snova“ koja je trajala od 2. studenog 2016. do 31.siječnja 2017.godine, a u kojoj je VELPRO nagradio čak 220 sretnih dobitnika.

Prvu nagradu, Audi A3, osvojila je Božica Salaj iz Čepina, koja je na svečano uručenje stigla u pratnji djece. „Ne mogu vjerovati ni sad. Jako sam sretna i auto je zaista predivan. Nisam uopće očekivala da ću išta dobiti jer dosad nikad ništa nisam dobila. S obzirom da mi se sin ženi u srpnju, ovaj auto bit će savršen poklon za njega.“-rekla je uzbuđeno sretna dobitnica Božica Salaj.

Drugu nagradu 100.000 kn na American Express kartici, osvojila je Marija Piskač iz Radovana koja nije mogla sakriti svoje oduševljenje osvojenom nagradom. Nagrade je uručio direktor marketinga Nikola Jurčić, a osim spomenutih, ostali sretni dobitnici osvojili su putovanja u iznosu od 5.000 kn, televizore te poklon pakete.

Javno izvlačenje nagradne igre održano je 09.veljače, a ispravnost izvlačenja nadgledana je od strane tročlane komisije uz nazočnost javnog bilježnika. VELPRO i ovom prilikom upućuje iskrene čestitke svim sretnim dobitnicima, zajedno sa partnerima projekta „Plus market“ koji su pružili podršku u realizaciji nagradne igre.

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!