Lejla Zukić-Krivdić nova direktorica Microsoft Hrvatska i Bosna i Hercegovina

Vijesti

Natrag na Vijesti

Lejla Zukić-Krivdić nova direktorica Microsoft Hrvatska i Bosna i Hercegovina

Foto:

ZAGREB, 15. veljače 2017. – Lejla Zukić-Krivdić od danas je nova direktorica tvrtke Microsoft Hrvatska i Bosna i Hercegovina. Na toj poziciji naslijedit će Ivana Vidakovića koji karijeru nastavlja u Microsoftu na poziciji direktora Sektora za digitalnu transformaciju u klasteru Multicountry koji obuhvaća 15 zemalja u Centralnoj i istočnoj Europi.

Gđa. Zukić-Krivdić na čelnu poziciju dolazi s pozicije direktora prodaje Microsofta Hrvatska i Bosna i Hercegovina gdje je u posljednje tri godine ostvarila kontinuirani rast poslovanja, razvijajući kapacitete Microsoft partnera s ciljem omogućavanja digitalne transformacije kod korisnika te povećanja poslovne konkurentnosti ne samo na hrvatskom tržištu već i šire. Prije ove pozicije gđa. Zukić – Krivdić je svoje sposobnosti vođenja i upravljanja timovima dokazala na poziciji direktora Microsoft Bosna i Hercegovina tijekom čega je pozicionirala Microsoft kao tržišnog lidera i nezaobilazan izbor kako IT tvrtki, tako i javnog i privatnog sektora.

Na novoj poziciji gđa. Zukić-Krivdić će nastaviti dosadašnju strategiju Microsoft Hrvatska i BiH, pružanje pomoći vezano uz ubrzanje digitalne transformacije gospodarstva i javnog sektora i društva u cjelini. Dodatni prioritet gđe Zukić-Krivdić bit će podrška hrvatskim IT tvrtkama u cilju promocije najmodernijih poslovnih rješenja baziranih na Microsoft cloud tehnologijama u regiji i šire.

Ivan Vidaković je u posljednjih sedam godina na čelnoj poziciji Microsoft Hrvatska i Bosna i Hercegovina bio fokusiran na pozicioniranje Microsofta kao poslovnog i tehnološkog lidera u obje zemlje s naglaskom na digitalnu transformaciju realnog i javnog sektora. Njegovo 30 godišnje iskustvo rada u IT industriji u zemlji i inozemstvu, između ostalog je rezultiralo i kontinuiranim rastom prihoda tvrtke od 2010. do danas.

Prošle godine dobio je nagradu Hrvatskog udruženja menadžera i poduzetnika (CROMA) za menadžera godine u konkurenciji inozemnih poduzeća te strukovno priznanje za osobni doprinos razvoju ICT industrije i digitalne transformacije hrvatskog gospodarstva. S obzirom na dosadašnje rezultate i značajne pomake u digitalnoj transformaciji gospodarstva u Hrvatskoj, g. Vidaković će na novoj poziciji imati priliku prenijeti svoje dosadašnje iskustvo u brojne zemlje u regiji Centralne i istočne Europe.

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!