GTG plin iz Karlovca postao dio Grupe Istrabenz plini

Vijesti

Natrag na Vijesti

GTG plin iz Karlovca postao dio Grupe Istrabenz plini

Foto: pr

Grupa Istrabenz plini, sa sjedištem u Sloveniji, uspješno je dovršila povezivanje sa slovenskim poduzećima GTG plin i Ardoks te poduzećem GTG plin u Hrvatskoj te tako učvrstila svoju poziciju na tržištu tehničkih plinova.

Povezivanje Grupe Istrabenz plini s uspješnim poduzećima GTG plin i Ardoks, specijaliziranim za tehničke plinove, predstavlja značajno jačanje pozicije Grupe u regiji. Povezivanje društava GTG plin i Ardoks s Grupom Istrabenz plini otvorit će nove mogućnosti i veći potencijal za njihov daljnji rast uz potporu i nova ulaganja Grupe.

„Povezivanje s poduzećima GTG plin i Ardoks u Sloveniji i Hrvatskoj za nas je veliki korak koji će značajno pridonijeti daljnjem razvoju Grupe Istrabenz plini. Provedena integracija svima nam omogućava stabilnost na tržištu i dugoročan rast. Povezivanjem svi sudionici postaju jači, a razmjenom znanja i iskustava lakše ćemo doći do novih postignuća u razvoju“, tom je prilikom izjavio Aldo Srabotič, generalni direktor Grupe Istrabenz plini.

Grupa Istrabenz plini je vodeće poduzeće za opskrbu plinom i sa svojim je cjelovitim energetskim rješenjima, dostupna kupcima na tržištima Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine te Srbije.

Poslovni portfelj Grupe uključuje područja tehničkih plinova, prirodnog plina s djelatnošću operatora distribucijskog sustava, ukapljenog naftnog plina i ugovaranja isporuke energije.

Uz potporu vlasnika, talijanske Grupacije SIAD S.p.A, Grupa Istrabenz plini ulaže značajna sredstva u razvoj tehničkih plinova i učinkovita energetska rješenja. U 2020. godini uspješno je dovršena integracija poduzeća za tehničke plinove u Bosni i Hercegovini, a proteklog je tjedna otvorena nova punionica tehničkih plinova u Srbiji.

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!