SVJETSKA GLAZBENA ATRAKCIJA ARTBAT NASTUPA NA PAŠKOM MOSTU

Vijesti

Natrag na Vijesti

SVJETSKA GLAZBENA ATRAKCIJA ARTBAT NASTUPA NA PAŠKOM MOSTU

Foto: pr

Hrvatska se konačno otvara glazbenim događanjima. Tvrđava Fortica, povijesno zdanje na samom ulazu na otok Pag koja se nalazi tik do Paškog mosta, 2. će srpnja ugostiti svjetsku glazbenu atrakciju ARTBAT. Ovo prvo ljetno glazbeno gostovanje početak je velike suradnje hrvatskog BSH Islanda i svjetski poznatog kluba Amnesia s Ibize. Ovo glazbeno druženje održava se od 1. do 5. srpnja na nekoliko lokacija na otoku Pagu.

„Dolazak kluba Amnesia u Hrvatsku i početak naše suradnje s njima zasigurno je jedna od većih glazbenih vijesti u Europi ovog ljeta. Ova posebna lokacija idealna je za nastup ARTBAT-a koji su poznati po nastupima na sličnim mjestima diljem svijeta!“ – otkriva Drago Vukelić iz BSH Islanda i dodaje: „Na ovaj glazbeni događaj svoj dolazak potvrđuju gosti iz brojnih europskih zemalja. Posebna se pažnja posvećuje poštivanju epidemioloških preporuka!“

ARTBAT je ukrajinski DJ duo koji je posljednjih godina stekao veliku svjetsku popularnost. Artur & Batish trenutno vladaju svjetskim glazbenim ljestvicama i jedni su od najtraženijih zvijezda elektronske glazbe u svijetu. Ključ uspjehaovih talentiranih mladića leži u njihovom zaista moćnom zvuku najviše kvalitete te nastupima na pomno odabranim, nesvakidašnjim lokacijama diljem svijeta koje svakoj glazbenoj avanturi daju posebnu čar. Jedan od takvih najzapamćenijih nastupa svakako je onaj na svjetski poznatoj žičari Sugarloaf s koje se pruža čaroban pogled na brazilski Rio de Janeiro. Česti su gosti najvećih svjetskih arena i pozornica diljem svijeta. Uz koncerte na Ibizi, Tribe Festivalu u Brazilu, Fusion Festivalu u Njemačkoj te Mau5trap Showcases, njihove izvedbe Mandrake, Tabu, Planeta, Papillon i brojne druge omiljena su glazbena poslastica milijunske publike cijele Sjeverne i Južne Amerike, Australije, Bliskog Istoka, Azije i Europe.

BSH Island ovog se ljeta održava u terminu od 1. do 5. srpnja kada će u NOA beach klubu te u klubu Kalypso nastupiti svjetske DJ zvijezde Dennis Cruz, Ilario Alicante, Mathame, Paco Osuna, Sidney Charles, Andrew Meller, Brina Knauss, Eldon, Ki Creighton, Joseph Edmund, Luca Donzelli, Mar-T i Tolstoi. Hrvatsku pak predstavljaju domaće snage Aldo Morro, Dea Tosh, DJ Organic, Full Ferry, Mony, Pablo Pandai Yakka. Uz klupska događanja, tu su izleti brodom te brojna druga iznenađenja.

Ulaznice za sva BSH Island glazbena događanja mogu se kupiti u sustavu Entrio.hr

https://www.facebook.com/bshisland/

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!