Press Clipping

Najave događanja

Ožujak 2019

10. konferencija BUDUĆNOST OBITELJSKIH TVRTKI

Poslovni tjednik Lider 8. ožujka 2019. godine organizirat će jubilarnu konferenciju Budućnost obiteljskih tvrtki, koja će se održati u hotelu Panorama u Zagrebu, s početkom u 9:00 h

KONGRES PODUZETNICA HRVATSKE I REGIJE

Kongres poduzetnica 2019, (City Plaza kongresni centar, Slavonska avenija 6) Zagreb koji će se kao najveći poslovni skup žena u biznisu jugoistočne Europe u ovom dijelu svijeta, održati po četvrti puta u Zagrebu, 08. 03. 2019. godine, bio je i ostao stjecište otvaranja novih poslovnih prilika, razmjene iskustava, želje za suradnjom i umrežavanjem, te podizanja znanja, kompetencija i vještina poduzetnica, ali i svih oni žena koje razmišljaju o poduzetništvu kao svom karijernom izboru.

DANI KOMUNIKACIJA

Novo izdanje festivala Dani komunikacija održat će se u Rovinju, u hotelu Lone, od 28. do 31. ožujka 2019. godine. 50 predavača iz Hrvatske i svijeta pokrit će niz relevantnih tema današnjice.

Travanj 2019

WinDays19

WinDays konferencija, najveća regionalna poslovno-tehnološka konferencija, iduće godine održat će se na novoj lokaciji, u Amadria Parku u Šibeniku od 2. do 5. travnja 2019. godine. Konferenciju će i dalje činiti WinDays19 Business i WinDays19 Technology, no prvi puta će i Business i Technology sudionici drugog dana konferencije moći poslušati i zajednička predavanja.

FMCG MARKETING SUMMIT

FMCG Marketing Summit dat će odgovore na brojne izazove te pomoći marketinškim timovima da steknu svoju konkurentsku prednost. Na konferenciji će sudjelovati renomirani marketinški stručnjaci koji već primjenjuju marketinški tsunami i zahvaljujući tome profitiraju.

17. PRO PR KONFERENCIJA

17. PRO PR konferencija ove se godine održava u razdoblju od 10. do 13 travnja u hotelu Katarina, u Selcu. Pod motom povezivanja u pokretu, konferencija će okupiti 200 komunikacijskih stručnjaka iz cijele regije koji će imati priliku slušati predavanja vodećih komunikacijskih stručnjaka.