Najave događanja

Ožujak 2017

BIPA FASHION.HR-a

BIPA FASHION.HR-a održava se u Paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma, od 29. ožujka do 1. travnja, a svoje će kolekcije predstaviti Ivica Skoko, Robert Sever, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Marina Design, Obekei, Coded Edge, Luka, Klisab, Anthony Avangard, JAMOI i Yuniku.

Dani komunikacija

Peto izdanje festivala Dani komunikacija održat će se od 30. ožujka do 2. travnja u kreativnom okruženju dizajn hotela Lone u Rovinju u organizaciji HURA-e i i IAB-a Hrvatska.

5. SUSRET GUVERNERA REGIJE

5. SUSRET GUVERNERA REGIJE i predstavnika najvećih tvrtki iz financijskog sektora 30. - 31. 3. 2017., Savudrija, Hotel Kempinski Adriatic Istria

Travanj 2017

Hitit.Digital

Druga po redu Google AdWords/Google Analytics konferencija pod nazivom Hitit.Digital održat će se 6. travnja 2017. u Kongresnom centru Forum u Zagrebu

PRO PR konferencija

Ovogodišnja PRO PR konferencija održat će se od 6. do 9. travnja u Termama Tuhelj, a okupit će sudionike iz 15 zemalja, biti obilježena s 14 predavanja i 3 panela i pratit će ju više od 30 predstavnika medijskih kuća iz cijele regije.

18. konferencija Hrvatske udruge za odnose s javnošću

HUOJ-eva konferencija najznačajniji je godišnji skup stručnjaka za odnose s javnošću privatnog, javnog i nevladinog sektora i agencija iz Hrvatske, ali i inozemstva. Ove godine će se održati u Osijeku od 20. do 22. travnja 2017. godine u dvoranama Poljoprivrednog fakulteta Osijek.