2. FMCG Summit Zagreb

Vijesti

Natrag na Vijesti

2. FMCG Summit Zagreb

Foto:

Zagreb, 12. listopada 2016. – Nakon uspješno organiziranog prvog FMCG Summita, časopis InStore najavljuje drugi FMCG Summit u Zagrebu. Konferencija će se održati u četvrtak, 20. listopada 2016. u Hypo centru.

Na FMCG (fast-moving consumer goods) konferenciji će biti pokriven širok spektar tema i izazova s kojima se susreću sudionici tržišta robe široke potrošnje te prijedlozi kako ih riješiti. Očekujte i brojne predavače iz zemlje i regije.

Vjerujem da vam inspiracija za nove izazove i ideje nikako ne nedostaje. InStore časopis je sa svojim čitateljima iz mjeseca u mjesec, prati rad FMCG industrije, a uspjesi retailera su i naši uspjesi! Zato i ove godine za vodeće ljude iz toga sektora pripremamo FMCG Summit u Zagrebu. Program i govornici već su potvrđeni, prve kotizacije odavno kupljene, a većina je sponzora već osigurala svoje mjesto u prekrasnoj dvorani Hypo centra. Mjesta još ima! Stoga, dođite i budite taj dan s nama, zajedničkim snagama možemo unaprijediti FMCG sektor!, izjavila je Jelena Domović, urednica časopisa InStore.

Uz moderni kut gledišta, govornici konferencije ponudit će i primjere dobre prakse kompanija koje uspješno surađuju sa svojim partnerima, te istraživanja o izazovima trgovaca i proizvođača, a u popodnevnom dijelu dana održat će se i Okrugli stol s posebnim gostima u kojemu mogu sudjelovati svi.

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!