„Klikni, naruči i VW up! odvezi kući!“- nova velika nagradna igra Tisak foto usluge

Vijesti

Natrag na Vijesti

„Klikni, naruči i VW up! odvezi kući!“- nova velika nagradna igra Tisak foto usluge

Foto:

Zagreb, 10. listopada 2016. - Tisak foto i CEWE je za svoje vjerne korisnike pripremio veliku nagradnu igru – „Klikni, naruči i VW up! odvezi kući!“. U nagradnoj igri moguće je sudjelovati kupnjom proizvoda Tisak foto usluge u vrijednosti od najmanje 150 kn ili više. Osim automobila Volkswagen up, mogu se osvojiti i druge atraktivne nagrade kao što su: trodnevno skijanje za 4 osobe u Austriji uz uključene 4 ski karte + 4 x 1.000 kn na Visa e-cash karticama, 10 x XXL fotoknjiga i 50 x foto šalica s mogućnošću personaliziranog dotiska. Nagradna igra traje od 10. listopada do 18. prosinca, a izvlačenje dobitnika održat će se 22. prosinca 2016. u prodavaonici Super Konzuma u Zagrebu, na adresi Sarajevska 6.

Usluge i proizvodi s kojima se može sudjelovati u nagradnoj igri obuhvaćaju izradu fotografija i svih ostalih proizvoda iz foto-asortimana, a narudžba se ostvaruje putem web stranice foto.tisak.hr ili na svim prodajnim mjestima Tiska koji pružaju Tisak foto uslugu. Naime, sve uspomene od sad je moguće spremiti na jedno mjesto uz pomoć Tisak foto usluge, jer je stvoreno savršeno rješenje za čuvanje uspomena. Uz najpovoljniju izradu fotografija, personaliziranih foto-poklona, foto-kalendara, Tisak foto omiljeno je web odredište i zbog svog programa fotoknjiga u koje je moguće pohraniti sve uspomene.

Postupak pohrane najdražih uspomena vrlo je jednostavan jer kroz sučelje fotoprograma svaki korisnik može s lakoćom izraditi svoju fotoknjigu birajući niz detalja po svojoj želji, poput vrste papira, način uveza i različitih tema. Pritom će male, velike ili XXL fotoknjige na jedno mjesto spremiti najljepše fotografije s rođendana, vjenčanja, krštenja, matura ili drugih nezaboravnih trenutaka.

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!