Ruska avantura dizajnerice Martine Budek

Vijesti

Natrag na Vijesti

Ruska avantura dizajnerice Martine Budek

Foto:

Očaravajuću zimsku priču s daškom ruskog romantizma, dizajnerica Martina Budek priprema za svoju novu reviju u sklopu BIPA FASHION.HR-a. Nakon što je s prve dvije kolekcije oduševila modnu kritiku i dobila sjajne ocjene, Martina će novom kolekcijom Russian Devotion, u četvrtak, 13. listopada na pisti Paviljona 5 Zagrebačkog velesajma ispričati svoju zimsku bajku predstavivši oko 30 zasebnih komada koji će se kombinirati u dvadesetak lookova.

„Jesen-zima najdraže su mi kolekcije, jer se kreativno najbolje osjećam radeći istovremeno s različitim vrstama i tipovima tkanina. U kolekciji Russian Devotion kombiniram mekanu fluidnu svilu s udobnim pletivima i boucleom od čiste vune“, navodi dizajnerica, koja se uz navedene materijale i dalje drži svoje omiljene tkanine – brokata. U kolekciji će se i ovog puta naći tunike, haljine i jakne, a dominantnoj crnoj boji koja prevladava kolekcijom pridružit će se i crvena u nijansama vina te nijanse ružičaste.

Od pokretanja svog brenda, Martina Budek držala se samo jedne vizije - svoj dizajn namijeniti ženama koje grade stil na način da je lijepa odjeća tu kako bi u njoj uživale svaki dan, a ne samo u posebnim prilikama. Treći dan ovosezonskog BIPA FASHION.HR-a Martina Budek tu će viziju ispričati inspirirana ruskom idilom, a uz nju će svoje nove kolekcije predstaviti najjača imena hrvatske modne scene: eNVy room, Ivica Skoko, Robert Sever, Ivica Klarić, ELFS, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Ana Maria Ricov, Marina design u suradnji s brendom Ruke, Krie design, Gala Marija Vrbanić, Morana Krklec i Ana Bogdan. Prvi put na pisti FASHION.HR-a nastupit će i Ivana Janjić, dobitnica prestižne nagrade Najbolji mladi dizajner by Perwoll.

Uz uzbudljive modne revije, posjetitelji će imati priliku doživjeti ovu modnu priču na najrazličitije načine pa će tako prvi put biti predstavljen i FASHION.HR Community Wall, a za vrijeme najvažnijeg modnog tjedna u sezoni lansirat će se i Viber Chat te personalizirani stickeri koje je za FASHION.HR osmislila agencija RED.

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!