Budite romantični u Zagrebu na Janinim klupama ljubavi

Vijesti

Natrag na Vijesti

Budite romantični u Zagrebu na Janinim klupama ljubavi

Foto:

Građani Zagreba u potrazi za romantikom te sve brojniji turisti dobili su nova šarmantna mjesta – srcolike Jana klupe u Tkalčićevoj ulici i na fontanama ispred Nacionalne i sveučilišne knjižnice.

Na dva kraja grada, u povijesnoj Tkalčićevoj ulici i u svjetlosti novootkrivenih fontana na Ulici hrvatske bratske zajednice, javnosti su predstavljene „klupice za zagrljaje“ – prve u nizu umjetničkih instalacija realiziranih u sklopu projekta „Romantični Zagreb“, koji za cilj ima otkrivanje najromantičnijih mjesta u gradu i izradu prve digitalne mape takvih lokacija. Izložene srcolike klupe inspirirane porukama ljubavi s Jana bočica označavaju početak projekta Romantični Zagreb uz podršku Grada Zagreba i Turističke zajednice Grada Zagreba.

Mjesto i vrijeme za ljubav

Posljednjom edicijom Samo ljubav Jana se uključila u projekt „Romantični Zagreb“ te na taj način doprinosi promoviranju Zagreba kao grada koji uvijek ima vremena i mjesta za ljubav. Nakon što su građani kao neke od najromantičnijih lokacija u gradu izabrali upravo novootkrivene fontane u nastavku zagrebačke potkove te jednu od Zagrepčanima tradicionalno najomiljenijih ulica Tkalčićevu, Jana Voda s porukom građane je odlučila iznenaditi posebnim klupama, čiji dizajn u obliku srca na najljepši način prenosi Janinu poruku ljubavi.

Jana voda s porukom od 2013. donosi inspiraciju i potiče na pozitivne promjene, a poznato je da su emocije najveći pokretači. Ljubav, kao najljepša emocija, može i mijenjati svijet. I dok smo kroz našu posljednju ediciju Jana Samo ljubav s čak 33 različite etikete prikazali različite ljubavi – romantične, obiteljske, prijateljske, ljubav prema prirodi ili umjetnosti danas nas posebno veseli što otkrivamo klupu koja simbolizira prijateljsku ljubav, koja je oblikovana za druženje s prijateljima. Našim klupama u prekrasnom ambijentu zagrebačkih fontana ili pak u parku u Tkalčićevoj Jana podsjeća da je u životu najvažnije voljeti, jer „Što više ljubavi dajem, više je imam“. , poručila je Iva Balent, izvršna direktorica marketinga Koncerna Agrokora.

Koliko je Jana uspješno prenijela šarm i romantiku Zagreba najbolje su svjedočile reakcije brojnih poznatih osoba koje su se ovom prilikom okupile na fontanama, ali i posjetitelja, koji su s veseljem i nestrpljivošću čekali svoj trenutak za fotografiranjem na klupi ljubavi. Zadovoljstvo reakcijama posjetitelja nisu krili ni partneri projekta „Romantični Zagreb“, koji su najavili daljnje širenje turističke ponude i nova romantična mjesta u Zagrebu.

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!