PROMJENA U UPRAVLJAČKOJ STRUKTURI TVRTKE NEUROTH U HRVATSKOJ

Vijesti

Natrag na Vijesti

PROMJENA U UPRAVLJAČKOJ STRUKTURI TVRTKE NEUROTH U HRVATSKOJ

Foto:

Zagreb, 08. rujna 2016. - Iva Šimunecpreuzela je upravljanje hrvatskom tvrtkom kćeri Neuroth slušna pomagala d.o.o. zajedno smag. Michaelom Paulomiz matične kuće Neuroth AG. Svijetlana Podlesnik se iz osobnih razloga povukla s mjesta dosadašnjeg člana Uprave društva.

Šimunec je u Neurothu zaposlena od ulaska na hrvatsko tržište 2011. godine te je od samog početka aktivno sudjelovala u njegovoj izgradnji i postavljanju prepoznatljivog standarda europske kvalitete.

“Zajedno s Michaelom Paulom kao članom Uprave, koji će biti čvrsta veza s Austrijom i očekivanim poslovnim rezultatima matične kuće, spremni smo za uspješan nastavak svladavanja izazova na hrvatskom tržištu. Neuroth je najbolji partner za sva pitanja o sluhu stotinama tisuća zadovoljnih korisnika diljem Europe.” – izjavila je Šimunec.

S tradicijom duljom od 105 godina tvrtka Neuroth spada među vodeće europske isporučitelje slušnih pomagala. Koncern u obiteljskom vlasništvu s austrijskim korijenima ima u sedam europskih zemalja više od 240 slušnih centara. Osim slušnih pomagala u djelatnost grupe Neuroth spadaju i zaštita sluha te medicinska tehnika. Glavno europsko sjedište grupe Neuroth, kojom u četvrtoj generaciji upravlja ing. Lukas Schinko, nalazi se u Grazu (Austrija/Štajerska).

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!