YOGA SANDRE PINTARIĆ UZ ZALAZAK SUNCA OSTAVLJA BEZ DAHA I AKTIVIRA HRVATSKU

Vijesti

Natrag na Vijesti

YOGA SANDRE PINTARIĆ UZ ZALAZAK SUNCA OSTAVLJA BEZ DAHA I AKTIVIRA HRVATSKU

Foto:

Prekrasna slika vježbanja uz zalazak sunca putuje iz Petrčana. Jedna od najboljih hrvatskih trenerica yoge – Sandra Petra Pintarić održala je zanimljiv edukativni trening Dharma yoge u najljepšem hrvatskom hotelu Faklensteiner hotel&spa Iadera. Nacionalni projekt Aktivna Hrvatska nastavio je edukaciju građana pa su tako Zadrani i njihovi gosti, po treći put uz ovaj nacionalni projekt, pokazali želju za zdravijim i aktivnijim životom.

"Energija koju smo razvili na današnjem treningu neka bude poticaj za daljnju svakodnevnu aktivnost. Kretanje, balans i mir našem će organizmu dati snagu i omogućiti mu lakše koračanje kroz život. Pozivam vas da se što više rekreirate, izaberite sebi najbolji trening i krenite već danas!" - poručila je Hrvatskoj trenerica yoge Sandra Petra Pintarić.

Projekt se u Petrčanima održao pod pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar – Kitarović koju je predstavljao osobni izaslanik, mladi saborski zastupnik i redoviti rekreativac Josip Bilaver koji je vježbačima poručio: "Vi ste danas primjer svima nama kako treba u svakom danu odvojiti barem neko vrijeme kako bi se posvetili sami sebi. Ohrabrite svoje bliženje, zajedno možemo učiniti puno koraka prema cilju – aktivnoj i zdravijoj Hrvatskoj!"

Prekrasna lokacija i prelijepi zalazak sunca bili su dodatni poticaj vježbačima koji su trening odradili balansirajući snagu i mirnoću duha. Kako bi izbjegli bol i grčeve u mišićima tijekom i nakon vježbanja svi prisutni osvježili su se Mg Mivelom, prirodnom mineralnom vodom koja sadrži čak 343 mg ovog esencijalnog minerala i time gotovo osigurava preporučeni dnevni unos magnezija. Projekt su podržale i TV voditeljice Martina Podgorski, direktorica Zadar Dogus Basketball Tournamenta Zdenka Zrilić , a kroz program nas je vodila Renata Sopek.

Ususret treningu, partner projekta Biotrening predstavio je edukativno – zdravstveni program ICE namijenjen poslovnim ljudima i menadžerima. Projekt se održava u suradnji s Kineziološkim fakultetom iz Zagreba i Definicijom Hrane te pod generalnim pokroviteljstvom HEP-a.

Nakon treninga svi vježbači dobili su poklon pakete partnera projekta. Generalni sponzor projekta HEP darovao je majice, NIVEA paket za njegu tijela i ručnike za plažu, Jamnica bočicu Mg Mivele vode vašeg srca, OTP banka šilterice za sunce, znojnike za ruku daruje Osteo-Bi Flex®, Kotanyi začine i smoothie nakon treninga. Vježbači su s velikim zanimanjem pročitali i magazine Mens Health te Lijepa&Aktivna.

Finalna postaja ovogodišnje edukacije u sklopu projekta Aktivna Hrvatska je Zagreb u kojem će se trening održati u subotu, 10. rujna u 16 sati na Trgu dr. Franje Tuđmana u sklopu Europskog Tjedna sporta. Prijavite se za vježbanje na www.aktivnahrvatska.hr .

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!