Kulinarsko umijeće svjetski poznatog turskog chefa sljubljeno s mesom PIK Vrbovca oduševilo prisutne

Vijesti

Natrag na Vijesti

Kulinarsko umijeće svjetski poznatog turskog chefa sljubljeno s mesom PIK Vrbovca oduševilo prisutne

Foto:

Sukošan, 19. srpnja 2016. – Uz prisutnost brojnih uzvanika prošlog je petka u marini D-Marin Dalmacija, Doğuş grupa otvorila ekskluzivni Portus Beach Club, prvi takve vrste u Hrvatskoj. Tijekom cijele večeri uzvanici su imali jedinstvenu priliku kušati delicije koje je samo za njih pripremao najpoznatiji turski chef Nusret Gökçe.

Svjetski poznati chef i vlasnik lanca restorana Nusr-Et u Istanbulu, Dubaiu, Ankari, Bodrumu, a uskoro i u Londonu - Nusret Gökҫe, izvrsno se uklopio u ambijent Portus Beach Cluba te još jednom potvrdio da je majstor od zanata i vrhunski poznavatelj mesa. Svojim je umijećem i strašću zainteresirao sve prisutne koji su s nestrpljenjem promatrali spretne ruke virtuoznog mesara kako od vrhunskih komada PIK mesa priprema neodoljive burgere, steakove i ćevapčiće.

Nusret nije krio oduševljenje vrhunskom kvalitetom PIK-ovog mesa, koje je osobno označio i odabrao prilikom obilaska PIK tvornice u Vrbovcu, a nakon toga posjetio je i farmu junadi. Naime, sukladno svojoj praksi, uvijek sam bira meso od kojeg spravlja jela. Upravo zato istaknuo je da mu je od osobite važnosti uvjeriti se u kvalitetu koju traži. Bio je izuzetno zadovoljan i suradnjom s Markom Lučićem, PIK-ovim roštilj majstorom s kojim je na otvorenju pripremao brojna ukusna jela.

Otvorenje prvog Beach Cluba Doğuş grupe u Hrvatskoj pamtit će se tako i po vrhunskim mesnim specijalitetima koji su doista oduševili sve prisutne.

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!