Mladim nogometašima Dalmacije uručena donacija zahvaljujući akciji „Zajedno za mlade Hajduk nade“

Vijesti

Natrag na Vijesti

Mladim nogometašima Dalmacije uručena donacija zahvaljujući akciji „Zajedno za mlade Hajduk nade“

Foto:

Najmlađim naraštajima 12 nogometnih klubova donirana je sportska oprema zahvaljujući akciji „Zajedno za mlade Hajduk nade“, koju su ovog proljeća pokrenuli nogometni klub Hajduk te tvrtke Henkel i Tommy. Mladim sportašima klubova Solin, Junak, Croatia, Hrvace, Omiš, Val, Kamen, Primorac, OSK, Zmaj, Mosor i Neretva, uručen je po jedan paket Macron opreme kojeg čine lopte, torbe za lopte, navlake u bojama, Macron set od četiri boje, te koordinacijske ljestve.

Veliki odaziv građana svjedoči o uspjehu akcije „Zajedno za mlade Hajduk nade“ kojoj je cilj pružiti podršku razvoju sporta, ne samo u Dalmaciji nego i šire. Upravo zato su se inicijatori odlučili na akciju u kojoj su sudjelovali svi građani i posjetitelji trgovačkog lanca Tommy jer se dio sredstava prikupljen kupnjom Henkelovih proizvoda donirao za nabavku opreme najmlađim uzrastima nogometnih klubova. „Tvrtka Henkel u suradnji s tvrtkom Tommy pokrenula je projekt za „za mlade nade“ uz podršku HNK Hajduk Split. Cilj ovog projekta bio je osigurati potrebnu opremu za treniranje klubova 3. HNL-Jug, koji su pogotovo u današnje vrijeme suočeni s teškim financijskim izazovima. Uz ovo, dodatni cilj koji smo htjeli postići je podizanje svijest kod mlađih naraštaja o važnosti bavljenja sportom“, izjavio je AljošaBašić, direktor marketinga i prodaje HNK Hajduk.

U skladu s vrijednostima društveno odgovornog poslovanja, Henkel kontinuirano podržava akcije pomoći lokalnoj zajednici, a posebno djeci. „Jako nas veseli uspjeh ove akcije jer smo pokazali da zajedničkim snagama možemo pružiti podršku mladima kojima je podrška najpotrebnija. Njihovi uspjesi nas posebno vesele i ponosni smo na sve naše mlade sportaše. Važno je istaknuti da želimo nastaviti s ovakvim akcijama podrške i razvoja lokalnih sportskih klubova, a posebno želimo zahvaliti našim partnerima, trgovačkom lancu Tommy i nogometnom klubu Hajduk te svim građanima koji su sudjelovali u akciji“, izjavio je Damir Dominiković, voditelj prodaje lokalnih kupaca Henkel Adria regija.

Trgovački lanac Tommy veliku pažnju posvećuje podršci lokalnih sportskih klubova te je posebno zadovoljan rezultatima akcije koja pruža podršku najmlađima. Tvrtka Tommy u sklopu društveno odgovornog djelovanja rado inicira, podržava i sudjeluje u svim akcijama s ciljem dobrobiti pojedinaca i društva u cjelini. Svjesni važnosti sporta, Tommy je kao generalni sponzor NK Hajduk, i u suradnji s poslovnim partnerom Henkelom odlučio podržati navedeni projekt „Zajedno za mlade Hajduk nade“, s ciljem pomaganja mlađih naraštaja. Sama odluka o podupiranju projekta je zapravo dio strateškog plana tvrtke Tommy, koji u svojim odrednicama ima zacrtanu strategiju podupiranja razvoja dalmatinskog sporta i pojedinaca, mladih ljudi kojima se na takav način ukazuje na važnost sportskog života. Aktivni, mladi i perspektivni sportaši uz ovakvu podršku i vrijedne donacije dobivaju mogućnost profesionalnog rasta i kvalitetnog sportskog razvoja“, u ime tvrtke Tommy istaknuo je Sebastijan Ivanković, voditelj marketinga.

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!