Komuniciraj humanitarno ponovno prikupio donacije za potrebite obitelji

Vijesti

Natrag na Vijesti

Komuniciraj humanitarno ponovno prikupio donacije za potrebite obitelji

Foto:

Zagreb, 13. lipnja 2016. –Tradicionalno, studentska inicijativa Komuniciraj humanitarno treću godinu za redom organizirala je humanitarnu akciju za pomoć potrebitim obiteljimas područja Ivanić Gradau suradnji s Centrom za socijalnu skrb u Ivanić Gradu. Ove godine tako je simbolično pomogla trima potrebitim obiteljima, a donacije su uručene u petak, 10. lipnja.

Potaknuti zadovoljstvom i uspjehom dosadašnjih akcija, studenti su odlučiliponoviti uspjeh i ove godine te novim obiteljima izmamiti osmijeh na lice. Prikupljene su donacije koje su obitelji navele kao najpotrebnije: tenisice, pelene, odjeća, hrana i higijenske potrepštine. Susret je bio jako emotivan, a uz druženje s obiteljima bilo je suza radosnica ali i jako puno pozitivne energije.

Humanitarnom druženju s obiteljima prisustvovala je predstavnica Centra za socijalnu skrb Ana Dokmanić te ostale djelatnice doma, a ispred tima Komuniciraj humanitarno prisutne su bile voditeljice Suzana Jovanović i Doris Mucak.

Ovo je zaista lijep i poseban trenutak za naše obitelji. Drago nam je da već treću godinu za redom imamo priliku sudjelovati u ovoj akciji i zahvaljujemo se studentima što su odabrali upravo područje Ivanić Grada za suradnju te se nadamo kako će ovakvih akcija i susreta biti još mnogo“ – izjavila je Ana Dokmanić, predstavnica Centra za socijalnu skrb Ivanić Grad.

Biti danas ovdje i barem na trenutak uljepšati našim obiteljima jedan dan, bilo je zaista nešto posebno. Naše obitelji su tako divne i dragocjene, kao i djevojke iz Centra da je ovo zaista susret koji će ćemo svi pamtiti. Izuzetno smo sretni jer smo opet imali priliku pokazati da se može „komunicirati humanitarno“ – izjavila je Suzana Jovanović, voditeljica tima Komuniciraj humanitarno.

Ovu akciju podržali su Edward Bernays Visoka škola za komunikacijski menadžment, IM&C agencija, PIK Vrbovec i Millenium promocija.

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!