DIALOG potpisao ugovor s Optima Telekomom

Vijesti

Natrag na Vijesti

DIALOG potpisao ugovor s Optima Telekomom

Foto:

Zagreb, 20. svibnja 2016. - DIALOG komunikacije, jedna od vodećih hrvatskih agencija za komunikacijski menadžment, potpisale su ugovor o zastupanju u odnosima s javnošću s Optima Telekomom. Optima Telekom će voditi Daniel Hajden, koji je u DIALOG prešao iz agencije Grayling.

Ugovor s Optima Telekomom između ostalog podrazumijeva savjetovanje u odnosima s javnošću, razvoj komunikacijskih strategija i podršku u odnosima s medijima. Irfana Bašić, Voditeljica komunikacija u Optima Telekomu, izjavila je: "Na natječaj koji smo proveli u ožujku ove godine javile su se vodeće hrvatske agencije za odnose s javnošću. DIALOG komunikacije odabrali smo zbog dobitne kombinacije strateškog promišljanja i iskustva u radu s medijima."

Daniel Hajden će u DIALOGU uz Optima Telekom biti zadužen i za provedbu komunikacijskih projekata Booking.coma. U agenciji Grayling proveo je osam godina radeći s nekima od vodećih međunarodnih kompanija, kao što su Tele2, Samsung, British Airways, SCA i Mars. U DIALOG dolazi na poziciju Starijeg savjetnika.

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!