Grayling nominiran za prestižnu nagradu 2016 Eastern Europe PR Consultancy of the Year Award

Vijesti

Natrag na Vijesti

Grayling nominiran za prestižnu nagradu 2016 Eastern Europe PR Consultancy of the Year Award

Foto:

Zagreb, 18. svibnja 2016. –The Holmes Report je objavio da je komunikacijska agencija Grayling nominirana za prestižnu nagradu 2016 Eastern Europe PR Consultancy of the Year Award.

Početkom mjeseca, The Holmes Report je objavio popis agencija nominiranih za nagradu 2016 Eastern Europe PR Consultancy of the Year Award, uvrstivši Grayling, globalnu komunikacijsku agenciju, dio Hunstworth grupe (www.huntswoth.com), među pet finalista ove prestižne nagrade. Objašnjavajući razlog nominacije, organizatori su posebno naglasili doprinos agencije razvoju PR industrije u regiji kao i snagu njezine regionalne mreže, budući da Grayling ima 10 ureda u regiji Srednje i Istočne Europe u kojoj zapošljava 170 konzultanata.

Komunikacijska agencija Grayling spada u začetnike odnosa s javnošću u regiji Srednje i Istočne Europe. Tvrtka je osnovana prije 30 godina pod imenom Mmd te je uspostavila uspješnu mrežu ureda pružajući usluge strateških korporativnih komunikacija i savjetovanja u odnosima s javnošću kao i Public Affairs, prvenstveno multinacionalnim tvrtkama, u vrijeme kada je većina lokalnih agencija bila fokusirana isključivo na osiguravanju medijskih objava. Tvrtka je zadržala snažnu poziciju u regiji gdje, unatoč izazovnim uvjetima na tržištu, godišnje bilježi oko devet milijuna eura prihoda.

Uspjeh Graylinga temelji se na pružanju komunikacijskih usluga vrhunskih standarda, što je uvijek bio naš najviši prioritet. U regiji Srednje i Istočne Europe to je još važnije nego bilo gdje drugdje, budući da s više od 70 posto naših klijenata radimo na nekoliko tržišta, ne samo na jednom. Pružanje najviših profesionalnih standarda klijentima se neće mijenjati i bit će temelj daljnjeg rasta“, izjavio je Jan Šimunek, izvršni direktor tvrtke Grayling za Europu.

Tijekom 15 godina poslovanja u regiji, Grayling je kreirao i vodio PR kampanje za više od 70 klijenata iz različitih sektora kao što su; FMCG, ICT i telekomunikacije, financije, energetika, farmaceutika, javni sektor i brojne druge, kombinirajući poznavanje lokalnog tržišta s međunarodnim iskustvom.

Naš pristup i rezultate u regiji prepoznala su međunarodna stručna udruženja, a posebice smo ponosni što je zagrebački ured Graylinga u posljednjih pet godina bio u užem izboru za IPRA Golden World Awards, Gold SABRE Award i European Excellence Awards. Nominacija za prestižnu nagradu 2016 Eastern Europe PR Consultancy of the Year Award još je jedan pokazatelj da spoj regionalne umreženosti i lokalnog pristupa daje izvrsne rezultate“, izjavila je regionalna menadžerica Graylinga za Jugoistočnu Europu, Nataša Trslić Štambak.

Grayling osmišljava i implementira mnogobrojne komunikacijske kampanje na više tržišta u regiji Srednje i Istočne Europe istovremeno, uključujući brandove poput British Airways (7 tržišta), Astra (6 tržišta), Diageo, Google i mnoge druge. Ovo nije ograničeno samo na usluge odnosa s javnošću već i na brojne regionalne kampanje iz područja Public Affairs kao jednom od pokretača rasta tvrtke Grayling u regiji srednje i Istočne Europe.

Nagrade za PR Consultancies of the Year u EMEA regiji se dodjeljuju u 20 regionalnih kategorija. U svakoj regiji u finale je ušlo 5 konzultantskih agencija. Potpunu listu nominiranih možete pronaći na Holmes Report web stranici.

Agencija Grayling je također ušla u finale u 6 drugih kategorija za EMEA SABRE Awards za kampanje izvedene u 2015. godini. Pobjednici kategorija će biti objavljeni na službenoj EMEA SABRE Awards Gala večeri koja će se održati 25. svibnja, u Berlinu.

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!