Optima Telekom proveo zanimljivu gerila kampanju u suradnji s glumcem Hrvojem Kečkešom

Vijesti

Natrag na Vijesti

Optima Telekom proveo zanimljivu gerila kampanju u suradnji s glumcem Hrvojem Kečkešom

Foto:

Zagreb, 5. svibnja 2016. – Optima Telekom u suradnji s poznatim hrvatskim glumcem Hrvojem Kečkešom proveo je zanimljivu gerila kampanju za svoju aktualnu Proljetnu akciju.

Uobičajeno sunčano popodne u zagrebačkom kvartu Prečko za mnoge je bilo itekako izazovno i zanimljivo. Jedinstvena prilika za osvajanje 300 kuna pružila se svima koji su prolazili pokraj reklamnog plakata Optima Telekoma. Kreativno osmišljen plakat skrivao je nekoliko potrošačkih kartica s vrijednim iznosom, no kako bi ih pronašli, prolaznici su se ipak trebali potruditi. U njihovim pokušajima pomogao im je i naš poznati glumac Kečkeš koji je uskočio s popularnim "lopovskim ljestvama" i ključevima, a ni sam nije odolio trganju plakata.

Reakcije prolaznika, koji su bili vrlo odvažni u pokušaju pronalaženja dobitne kartice, zabilježila je i kamera. Neki su svojim hrabrim pokušajima privukli i publiku. U videu na linku pogledajte kako je izgledala neobična scena u Zagrebu: https://www.youtube.com/watch?v=lMIQp1yHxfw

Za sve one koji nisu bili u blizini plakata i nisu imali mogućnost osvajanja vrijednih nagrada, Optima Telekom pruža novu šansu. U sklopu Proljetne akcije koja traje do 31. svibnja, svi koji postanu novi korisnici osvajaju 300 kuna na potrošačkoj kartici i automatski ulaze u nagradnu igru u kojoj mogu osvojiti novih 1000 kuna.

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!