Doris Pinčić svjetla pozornice na jedan dan zamijenila hrvatskom farmom

Vijesti

Natrag na Vijesti

Doris Pinčić svjetla pozornice na jedan dan zamijenila hrvatskom farmom

Foto:

Doris Pinčić odlučila je svjetla pozornice na jedan dan zamijeniti posjetom jednoj od hrvatskih farmi. Tako je dan provela na najstarijoj i najvećoj hrvatskoj farmi za tov junadi. U društvu rukovoditelja Farme junadi Poljanski Lug, Ante Radovčića, saznala je sve odgovore na pitanja koja su je zanimala.

Kako se u posljednje vrijeme dio njenog posla veže i za hrvatsku gastro scenu, ovaj posjet osigurao joj je i mnogo zanimljivih saznanja o podrijetlu PIK pakiranog svježeg mesa koje s ponosom nosi oznaku Meso hrvatskih farmi.

„Bilo mi je jako zanimljivo vidjeti otkuda dolazi meso, jer mi je izrazito bitno da za svoju obitelj nađem nešto što je zdravo i domaće. Moja obitelj konzumira tri mesna obroka tjedno i stoga mi je stvarno važno da je meso proizvedeno u strogo kontroliranim uvjetima, a sad sam se u to i osobno uvjerila te mirna srca mogu kupiti meso s hrvatskih farmi. Posebno mi se svidio proces od polja do stola. Direktno na ovoj farmi mogla sam vidjeti gdje nastaje hrana s kojom se životinje hrane. Sve je jedan zaokruženi ciklus i sve što se događa tu je u našoj blizini. To rade naši ljudi i to je super stvar. Nastavit ću konzumirati takvo meso sa svojom obitelji“, istakla je Doris Pinčić, zadovoljna nešto drugačijim, novim iskustvom.

Podsjetimo, PIK Vrbovec prvi je i najveći nositelj oznakeMeso hrvatskih farmina hrvatskom tržištu crvenog mesa, društveno je odgovorna kompanija koja potiče razvoj hrvatskog sela i domaćeg gospodarstva, brinući se pritom o dobrobiti životinja na farmama, ali i vodeći računa o zaštiti i očuvanju okoliša. PIK svježe pakirano meso dolazi na stolove potrošača sviše od 100 farmi diljem Hrvatske, a može se kupiti u više od 500 Konzum prodavaonica.

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!