Sportska modna marka U.S. Polo Assn. otvara vrata svoje prve trgovine u Hrvatskoj, u Arena centru u Zagrebu.

Vijesti

Natrag na Vijesti

Sportska modna marka U.S. Polo Assn. otvara vrata svoje prve trgovine u Hrvatskoj, u Arena centru u Zagrebu.

Foto:

U.S.Polo Assn. utjelovljuje autentičnost sporta i odražava svoju bogatu povijest od preko 125 godina, ostajući vjeran svojim korijenima u klasičnom američkom stilu. Prenoseći vrijednosti polo sporta, modna marka uspješno kombinira moderno i sportsko kroz široku ponudu ženske, muške i dječje odjeće. Prepoznatljive polo majice uz ostalu kolekciju mogu se pronaći u više od 130 zemalja svijeta, a sportska marka svoju trgovinu otvara i u Hrvatskoj.

U.S. Polo Assn. u svojoj kolekciji proljeće/ljeto 2016. donosi energiju proljeća i toplinu ljeta. Kolekciju karakterizira paleta blagih tonova cvijeća i svježine proljeća te harmonije mora pomiješana sa standardnom postavom boja karakterističnih za polo sport. U.S. Polo Assn. kolekcija proljeće/ljeto za muškarce, žene i djecu inspirirana je Sarasota Polo Club – om iz Floride, Amerikom i bojama grada.

US Polo Assn. žensku kolekciju karakteriziraju ženstveni i elegantani dodaci od nakita, perlica do cvjetnih uzoraka i čipke. Mornarski plava, crvena i bijela, prepoznatljive boje U.S. Polo Assn., udružene su s osvježavajućom nebeski plavom, Oxford plavom, žutom, te nijansama od mente, pink, tirkizne, aqua do ružičasto žute. Majice ukrašene upadljivim cvjetnim printovima, traper i pamučne haljine najatraktivniji su komadi u ženskoj kolekciji za proljeće/ljeto. Pletene tkanine i veste pravi su izbor za svježe proljetne dane, dok su slamnati panama šeširi neizostavni modni dodatak za vrućih ljetnih dana.

U muškoj kolekciji US Polo Assn. prevladavaju materijali likre, lana i pamuka koje obuhvaćaju udobnost proljeća i ljeta. Košulje se ove sezone ističu u cvjetnim printevima svih veličina. Dok raznobojne, karirane, cvjetne košulje s printevima standardno privlače pažnju, izdvaja se i kolekcija protkana vintage detaljima na teksasu.

Dječja kolekcija proljeće/ljeto donosi pastelne boje prirode ukrašene cvjetnim uzorcima. Glavna tema je sloboda kretanja i udobnost. Kolekcija najrazličitijih odjevnih komada za djevojčice, obogaćena Sarasota cvijećem, nadopunjena je posebno kreiranim cvjetnim šeširićima. U kolekciji za dječake, udobne majice u kombinaciji s bermudama ili laganim hlačama omogućavaju potpunu slobodu kretanja koji je glavni moto polo sporta.

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!