Maja Šuput ima svoju liniju Ipanema japanki

Vijesti

Natrag na Vijesti

Maja Šuput ima svoju liniju Ipanema japanki

Foto:

Zagreb, 19. veljače, 2016. – Jučer je na velikom partyju u zagrebačkoj Esplanadi Maja Šuput predstavila svoj najnoviji album Showgirl te objavila svoj status novog zaštitnog lica poznatog brazilskog brenda Ipanema. Ovo je prvi put u svijetu da je kreirana posebna linija Ipanema japanki – linija Showgirl Fashion Skin koju predstavlja popularna hrvatska pjevačica Maja Šuput.

"Izuzetna mi je čast surađivati s tvrtkom Carvel i biti ambasadorica globalno poznatog brenda, a posebnost ove suradnje je i činjenica da će 5 kuna od svakog prodanog para Showgirl japanki ići Udruzi Krijesnica. Vrlo sam sretna što ćemo tako pomoći djeci i obiteljima suočenima s malignim bolestima", rekla je ovom prilikom Maja Šuput koja uskoro odlazi u Rio de Janeiro gdje će, u organizaciji tvrtke Carvel i brenda Ipanema, na poznatoj plaži Ipanema snimiti spot za svoj novi singl.

"Ovaj projekt odlučili smo realizirati u suradnji s Majom Šuput ne samo radi njezine popularnosti već i zato što je idealan predstavnik Ipanema brenda; ona je mlada žena slobodnog duha koja voli dugo ljeto, ples, slobodu, glazbu, plažu, zabavu i boje. Ona voli show i voli život – jednom riječju, Maja je Showgirl", rekla je Danijela Vasić iz tvrtke Carvel, ekskluzivnog zastupnika brenda Ipanema.

Na predstavljanju Majinog albuma Showgirl i nove istoimene linije Ipanema japanki okupile su se i brojne poznate osobe kao što su Antonija Stupar Jurkin, Matija Vujica, Mario Petreković, Igor Barberić, Mario Valentić, Ivana Marić, Denis Dumančić i drugi, koje su imale priliku uživati i u ukusnim narančastim koktelima Aperol Spritz.

Ekskluzivna i limitirana linija Ipanema japanki Showgirl Fashion Skin bit će u prodaji isključivo u Hrvatskoj u sezoni proljeće/ljeto 2016., a prodaja u ostalim europskim zemljama kreće tek 2017. godine. Showgirl japanke svojim dizajnom spajaju motive Brazila, Rio de Janeira i Amazone, a prvi put je korištena posebna tehnologija "animal skin" printa, na gazištu i remenu istovremeno. Brend Ipanema prati, ali i postavlja trendove, pa upravo zato ovu liniju čini životinjski uzorak koji je u nadolazećoj sezoni svjetski modni trend. Model japanki Showgirl dolazi u 4 različite boje: crna, tirkizna, roza i zlatna, po cijeni 139 kuna.

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!