Održana humanitarna akcija „Volim činiti dobro“

Vijesti

Natrag na Vijesti

Održana humanitarna akcija „Volim činiti dobro“

Foto:

Kloštar Ivanić, 15. veljače 2016. Udruga Bolji Kloštar prošli tjedan organizirala je dva humanitarna događanja pod nazivom „Volim činiti dobro“ za prikupljanje pomoći mladoj majci Horvat i njenoj kćerkici iz Kloštra Ivanića, kojima je nedavno izgorjela kuća. Prikupljeno je više od 60.000 kuna donacija za obnovu kuće obitelji Horvat.

Prva humanitarna akcija održala se u četvrtak, 11. veljače u Sportskoj dvorani Žeravinec u Ivanić Gradu. Uz zanimljiv i bogat sportski program, od nogometa, rukometa, karatea, kicboxinga i košarke, zaplesale su i mažoretkinje. Sve prisutne posebno je razveselio nogometaš Dinama Marko Pjaca. Uz više stotina građana, priredbu su posjetili gradonačelnik Ivanić-Grada Javor Bojan Leš sa zamjenicima Željkom Posilovićem i Gordanom Brcković, koji su i osobno uplatili pomoć, dok je gradonačelnik iz gradskog proračuna odobrio 5.000 kuna.

Drugo humanitarno događanje, čiji je suorganizator HDS ZAMP, odnosi se na humanitarni koncert održan u petak, 12. veljače u Pučkom domu u Kloštar Ivaniću uz gostovanje Dine Jelusića &The Mad Dogs, te brojnih drugih izvođača. Prostor je bio popunjen do zadnjeg mjesta, a prikupljeno je nešto manje od 10.000 kn.

Na žiro račun Udruge Bolji Kloštar do sada je prikupljeno nešto više od 60.000 kuna, no brojka se još uvijek povećava. Sav prikupljen iznos bit će iskorišten za obnovu kuće gospođe Horvat i njene četverogodišnje kćerkice. Predsjednik udruge „Bolji Kloštar“ Mislav Lukša bio je oduševljen odazivom izvođača, gledatelja i medija iz cijele Hrvatske koji su dali podršku humanitarnoj akciji „Volim činiti dobro“. Također, ističe kako su sva prikupljena financijska sredstva pristigla od ljudi dobra srca. Svatko je dao koliko je mogao i to je ono najvažnije, a vjeruje kako će uskoro gospođa Horvat i malena kćerkica biti u svom obnovljenom i toplom domu.

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!