ORIGINALNA HUMORISTIČNA SERIJA SMIJEŠNA ŽENA

Vijesti

Natrag na Vijesti

ORIGINALNA HUMORISTIČNA SERIJA SMIJEŠNA ŽENA

Foto: pr

S Gemmom Arterton u glavnoj ulozi i temeljena na bestseleru Smiješna djevojka Nicka Hornbyja, Smiješna žena stiže na SkyShowtime od 10. veljače

Prvi dan prikazivanja bit će dostupne prve tri epizode, nakon čega će svakog tjedna izlaziti nova epizoda

S glumačkom postavom koju čine: Gemma Arterton, Tom Bateman, Arsher Ali, David Threlfall, Rupert Everett, Clare-Hope Ashitey, Alexa Davies, Alistair Petrie, Matthew Beard i Leo Bill, Smiješna žena bit će dostupna na SkyShowtimeu od 10. veljače.

Vrhunac je poletnih 60-ih i Barbara Parker (Gemma Arterton) upravo je okrunjena za Miss Blackpoola – ali život mora biti nešto više od osvajanja titule kraljice ljepote u primorskom gradu, zar ne? Ona želi biti... netko. Blistava svjetla Londona zovu, a naša odlučna junakinja kreće na put otkrivanja tog „nekog”. London s kojim se susreće nije tako uzbudljiv kao onaj o kojem je čitala i koji je gledala na televiziji. No, nakon niza neuspjeha, Barbara se nađe na nepoznatom terenu – na audiciji za televizijsku humorističnu seriju. Barbarina beskompromisna sjevernjačka duhovitost pokazuje se kao faktor X koji nedostaje seriji. Ona dobiva ulogu i postaje dio revolucionarnog novog sitcoma koji će u narednim desetljećima imati utjecaj na britansku komediju. Iako je izazovno biti žena u pretežito muškom okruženju, Barbara „pronalazi svoju smiješnu stranu“ i redefinira prevladavajući stav prema smiješnim ženama te u tom procesu iznova otkriva sebe.

Seriju je napisala višestruko nagrađivana spisateljica Morwenna Banks, a režirao Oliver Parker, svojedobno nominiran za nagradu BAFTA-e.

SkyShowtime donosi najbolju zabavu iz najvećih svjetskih studija i najbolje scenarije. Usluga s tisućama sati kvalitetne zabave za cijelu obitelj bit će mjesto sa širokom ponudom najiščekivanijih serija i filmova.

O SkyShowtimeu

Usluga SkyShowtime sada je dostupna u Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Crnoj Gori, Danskoj, Finskoj, Hrvatskoj, Nizozemskoj, Norveškoj, Portugalu, Sloveniji, Srbiji i Švedskoj. SkyShowtime nastavit će se širiti kroz srednju i istočnu Europu (CEE), Španjolsku i Andoru tijekom prvog tromjesečja 2023.

SkyShowtime donosi najbolju zabavu, filmove i originalne serije legendarnih studija Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios i Peacock.   

    

SkyShowtime bit će dostupan na više od 20 europskih tržišta koja obuhvaćaju 90 milijuna domova. I naposljetku, bit će ponuđen u Albaniji, Andori, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Crnoj Gori, Češkoj, Danskoj, Finskoj, Hrvatskoj, na Kosovu, u Mađarskoj, Nizozemskoj, Norveškoj, Poljskoj, Portugalu, Rumunjskoj, Sjevernoj Makedoniji, Slovačkoj, Sloveniji, Srbiji, Španjolskoj i Švedskoj.  

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!