Ženske vještine vodstva u krizi tema trećeg izdanja konferencije The Art of Feminine Leadership

Vijesti

Natrag na Vijesti

Ženske vještine vodstva u krizi tema trećeg izdanja konferencije The Art of Feminine Leadership

Foto: pr

„The Art of Feminine Leadership“, prva konferencija u regiji koja promovira ženske vještine vodstva, u trećem izdanju donosi primjere autentičnih domaćih, ali i svjetskih liderica koje zahvaljujući ženskim vještinama ostvaruju uspjeh, čak i u izvanrednim okolnostima.

Ove godine iznimno u online izdanju, konferenciju će iz Chicaga otvoriti svjetski poznata financijska stručnjakinja i autorica New York Times bestsellera, Ellen Rogin, a konferenciji će se pridružiti iz Londona i Laura Tynan, bivša direktorica u vodećim svjetskim tvrtkama EY, Deloitte i Apple.

Uspješne domaće priče izvrsne prakse vodstva u krizi podijelit će i domaće govornice: Jelena Jelušić, Employer Brand Manager iz Photomatha, Sanja Šagud, generalna direktorica Strateškog poslovnog područja Zdravlje i njega u Atlantic Grupi te Ivanka Mabić Gagić, izvršna direktorica Httpoola Hrvatska.

Sudionike očekuje još zanimljivih govornika i panelista, a potpuni program i raspored bit će objavljen krajem veljače. Osobito će atraktivan biti panel na temu „Stvaranje budućih autentičnih lidera koji pokreću promjene čak i u kriznim vremenima“, a na kojem će sudionici imati priliku čuti raznolika iskustva i stavove uspješnih domaćih imena o liderstvu budućnosti.

Konferenciju organizira portal i agencija Shhhefica uz podršku event agencije LOL. Radi se o prvoj konferenciji u regiji koja promiče ženske vještine vodstva, a koja je 2018. godine okupila 120 sudionika te 2019. čak 500 sudionika iz regije. Ulaznice su dostupne od danas, a možete ih kupiti putem maila conference@shhhefica.com, dok sve novosti o konferenciji možete pratiti na web stranici www.conference.shhhefica.com.

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!