ČETVRTAK JE DAN BESPLATNOG PARKIRANJA DILJEM ZEMLJE

Vijesti

Natrag na Vijesti

ČETVRTAK JE DAN BESPLATNOG PARKIRANJA DILJEM ZEMLJE

PR

U brojnim hrvatskim gradovima, uključujući Zagreb, 21. studenog je Dan besplatnog parkiranja", sada već tradicionalna akcija kojom je građanima, korisnicima Mastercard® kartica, omogućeno gotovo cjelodnevno parkiranje bez ikakvog troška.

Putem aplikacije PayDo, postojećim i novim korisnicima, na dan akcije dostupna je besplatna kupovina deset satnih parkirnih karata za jednu registarsku oznaku. Bilo da parkirate u mjestu stanovanja ili putujete na neku od lokacija gdje je PayDo aplikacija aktivna, svakako iskoristite ovu jednodnevnu akciju i u četvrtak 21. studenoga parkirajte potpuno besplatno.

Već sada na platformama za iOS i Android (App Store, Google Play) ili na web stranici: www.paydo.hr besplatno preuzmite aplikaciju PayDo. Nakon prijave u aplikaciju i registracije Mastercard kartice: bira se grad, unosi registarska oznaka vozila, potvrđuje parkirna zona i razdoblje, a kao način plaćanja određuje opcija "Besplatno uz Mastercard". Parkiranje sa 100% popusta tako je ostvareno u svega nekoliko klikova, na potpuno siguran i provjeren način te u skladu sa svjetskim standardima.

"Dan besplatnog parkiranja organizirali smo zbog naših korisnika kojih sada u Hrvatskoj ima više od sto tisuća. Prepoznali su da jedino PayDo nudi jedinstvenu uslugu na tržištu: osim najvećeg broja lokacija i određenih garaža jedini nudi plaćanje parkiranja uz uštede i poslovnim korisnicima. Građanima je omogućeno i plaćanje dnevnih parkirnih karti izdanih od strane kontrolora, ali i velikog broja posebnih parkirališnih karata poput mjesečnih, godišnjih, stanarskih, povlaštenih i sl.", rekao je Mario Hegedüs, direktor tvrtke Infoart koja je lansirala aplikaciju.

PayDo aplikacija inače je aktivna na lokacijama: Bale, Biograd na Moru, Bjelovar, Cavtat, Crikvenica, Čakovec, Dubrovnik, Đakovo, Đurđevac, Grožnjan, Hvar, Jastrebarsko, Karlovac, Kaštela, Koprivnica, Korčula, Kostrena, Ludbreg, Makarska, Marija Bistrica, Murter, Novi Vinodolski, Ogulin, Okrug Gornji, Omiš, Opatija, Orebić, Osijek, Podstrana, Poreč, Posedarje, Požega, Preko, Primošten, Pula, Rab, Rijeka, Rogoznica, Rovinj, Samobor, Sisak, Slano, Slavonski Brod, Solin, Split, Ston, Sveti Filip i Jakov, Šibenik, Tisno, Tribunj, Trogir, Trpanj, Tučepi, Varaždin, Velika Gorica, Vinkovci, Virovitica, Vodice, Vodnjan, Vukovar, Zadar i Zagreb te u Zračnoj luci Dubrovnik i na Zagrebačkom Velesajmu.

Iako je SMS još uvijek najrasprostranjeniji oblik mobilnog plaćanja, plaćanje aplikacijama ima brojne prednosti za građane i društvo u cjelini te nema nikakvih dodatnih naknada. Osim svakodnevnih ušteda koje ostvaruju vozači koji koriste PayDo, za korisnike Mastercard kartica do kraja 2019. aktivna je i dodatna promotivna pogodnost: 10% od plaćenog iznosa za satne karte vraća se korisniku na promotivni račun koji može koristiti prilikom budućeg plaćanja parkiranja.

"Akciju smo kreirali s ciljem popularizacije praktičnosti mobilnog plaćanja, u ovom slučaju kupovine parkirališnih karata. U samo godinu dana broj transakcija putem PayDo aplikacije povećao se za nevjerojatnih 600% što je svakako dokaz da digitalizacija javnih usluga poput parkinga korisnicima pruža dodatnu vrijednost: praktičnost i jednostavnost korištenja te naposljetku povoljniju uslugu od postojećih popularnih kanala," objasnio je Damir Hozdić, voditelj razvoja kartičnog prihvata u Mastercardu.

Osim povoljnijeg parkiranja dodatna vrijednost plaćanja aplikacijama je jednostavnost, veća brzina i praktičnost, ali i ekološka osviještenost s obzirom na to da se pri plaćanju parkiranja aplikacijama ne koriste papirnate potvrde niti postoji potreba za ugradnjom parking aparata na zemljane, travnate ili druge javne površine.

Stoga parkiranje od sada plaćajte putem PayDo aplikacije, a već u četvrtak iskoristite "Dan besplatnog parkiranja". Prvi slobodan trenutak putem mobitela ili weba preuzmite PayDo parking aplikaciju i vaš parking pomoćnik Pajdo pobrinut će se da parkirate brže, jednostavnije, povoljnije, ali i potpuno besplatno 21.11.2019.

Za više informacija posjetite: www.paydo.hr ili Facebook stranicu https://www.facebook.com/paydoapp/

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!