ZA PRAVU IGRAČKU POTREBNA JE I PRAVA BATERIJA

Vijesti

Natrag na Vijesti

ZA PRAVU IGRAČKU POTREBNA JE I PRAVA BATERIJA

Foto:

Vrijeme božićnih blagdana se neumitno bliži, a s njim i razmišljanje kako na najbolji način razveseliti sebi drage osobe. Ovo se, naravno, posebice odnosi na one najmlađe, čije su liste želja prepune raznih igračaka, od mekanih plišanaca do raznih vrsta interaktivnih naprava. Na ovo je podsjetio i Duracellov omiljeni ružičasti zec, koji je pred razdraganom djecom i njihovim roditeljima ove subote u zagrebačkom City Centru West pokazao kako je za pravu igračku potrebna i prava baterija.

„Mnogo vremena trošimo za odabir pravog poklona, posebice kada je riječ o darovima za najmanje članove obitelji, no osim elementa iznenađenja potrebno je osigurati i da će igračke pravilno funkcionirati. Tu na scenu stupa Duracell kao vodeća svjetska tvrtka u proizvodnji alkalnih baterija, čija dugotrajnost jamči da će se vaše dijete zabavljati s poklonjenom igračkom još dugo, dugo nakon Božića“ – poručio je Tomica Radošević iz tvrtke Atlantic trade koja je ekskluzivni distributer Duracell-a za Hrvatsku.

U ovo su se mogli uvjeriti i mali posjetitelji Duracellovog događanja koji su, uz navijanje prisutnih roditelja i voditeljice Ide Prester, vozili pripremljene autiće na baterije i na licu mjesta iskušavali koliko Duracell baterije pružaju vremena i energije za igru. Za male vozače pripremljene su i posebne nagrade, a odlično raspoloženje i pozitivna atmosfera zasigurno su potrajali i ostatak vikenda.

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!