AbbVie dobitnik priznanja za kvalitetno upravljanje ljudskim resursima

Vijesti

Natrag na Vijesti

AbbVie dobitnik priznanja za kvalitetno upravljanje ljudskim resursima

Foto:

Farmaceutska tvrtka AbbVie je potvrdila status Poslodavca Partnera tako što je sudjelovala u procesu ocjenjivanja u kojemu je stručni tročlani tim ocijenio izvrsnima njene procese upravljanja ljudskim resursima u pet glavnih područja – u područjima Strategije, Regrutiranja i selekcije, Upravljanja učinkom, Usavršavanja i razvoja i Odnosa prema zaposlenicima.

AbbVie je, ukupno gledajući, ostvario 93% mogućih bodova u tom postupku ocjenjivanja, gdje je stručni tim posebno pohvalio njihove procese regrutiranja i selekcije koji osiguravaju nepristranost i jednakost prilika svim kandidatima koji sudjeluju u njihovim natječajima za posao.

Osim toga, u postupku ocjenjivanja se istaknuo i pristup koji AbbVie ima razvoju i usavršavanju svojih zaposlenika. Za svakog zaposlenika se, naime, identificira u kojim područjima je poželjan daljnji razvoj, te se sukladno tome svakome omogućuju visokokvalitetne interne i vanjske dodatne edukacije kako bi svaki zaposlenik mogao dosegnuti svoj puni potencijal.

AbbVie neprestano ohrabruje svoje zaposlenike na dvosmjernu i otvorenu komunikaciju sa svim razinama menadžmenta, kao i na davanje prijedloga za daljnje poboljšanje i razvoj uvjeta njihovog rada, stoga često i provodi ankete u kojima ispituje njihovo zadovoljstvo.

Ljubiša Mitof-Višurski, General Manager Abbvie Adria, primio je Certifikat Poslodavac Partner od Aleksandra Zemunića, člana Uprave tvrtke SELECTIO.

Ponosni smo što je naša kompanija potvrdila svoj status poslodavca partnera. Projekt ovakve naravi izvrsna je prilika za relevantnu procjenu razine odnosa sa zaposlenicima, a činjenica da je Abbvie Hrvatska obnovila certifikat izvrstan nam je pokazatelj da slijedimo pravi put te da dobra načela našeg poslovanja uspijevamo održati na visokoj razini.,“ istaknuo je Ljubiša Mitof-Višurski, General Manager Abbvie Adria.

Projekt Certifikat Poslodavac Partner podržava generalni pokrovitelj portal MojPosao i poslovni tjednik Lider kao medijski pokrovitelj. Više o projektu Certifikat Poslodavac Partner možete doznati na stranici projekta www.poslodavacpartner.org.

Trenutno je 48 nositelja certifikata u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Sloveniji i Srbiji: 24sata, AbbVie Hrvatska, AbbVie Bosna i Hercegovina, AbbVie Biopharmaceuticals GmbH Srbija, AbbVie Biofarmacevtska družba Slovenia, Aminess hoteli i kampovi, Atlantic Hrvatska, Atlantic Srbija, Cemex Hrvatska, Ciklopea, Coca-Cola HBC Hrvatska, Coca-Cola HBC B-H Sarajevo, CROSCO, Erste&Steiermärkische Bank, Europa – upravljanje nekretninama, FINA gotovinski servisi, Henkel Croatia, HEP Opskrba, Herbalife Hrvatska, HiPP Hrvatska, Hrvatska banka za obnovu i razvitak, Hrvatska pošta, Hrvatska poštanska banka, Hrvatski Telekom, INA, INA MAZIVA, JGL, JT International Zagreb, Kaufland Hrvatska, Lidl Hrvatska, Luckia Hrvatska, Molson Coors Bosna i Hercegovina, Mylan Hrvatska, Philip Morris Zagreb, Plavi tim, PLIVA Hrvatska, Procter & Gamble, Raiffeisenbank Austria, Sandoz, Sberbank, SOS Dječija sela Bosna i Hercegovina, STSI, Tele2, Top Računovodstvo Servisi, Valamar Riviera, Valoviti papir Dunapack, Vipnet i Zagrebačka pivovara.

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!