FMCG SUMMIT 2018.

Vijesti

Natrag na Vijesti

FMCG SUMMIT 2018.

Foto: InStore

Što je zajedničko Marku Pipuniću, Miodragu Borojeviću, Mirku Mrakužiću i Lani Zanne Latos? Osim što su predvodnici sektora robe široke potrošnje koji se mogu pohvaliti impresivnim poslovnim rezultatima, bit će dio najvećeg FMCG događaja u regiji. Upravo oni su govornici na ovogodišnjem FMCG Summitu!

Zagreb, 12. rujna 2018. – Četvrti po redu FMCG Summit Zagreb bit će održan 25. listopada u Plaza Event Centru. InStore magazin i ove godine okuplja velik broj trgovaca, proizvođača, distributera, malih OPG-ova, managera i upravitelja uspješnih hrvatskih tvrtki.

FMCG Summit centralno je mjesto za najnovije trendove i najbolje prakse iz FMCG sektora, kao i spona između trgovaca proizvođača i distributera. Sudionicima ćemo ponuditi analizu stanja i potencijala domaće FMCG industrije, kao i trgovačkih trendova u centralnoj i istočnoj Europi. Predstavit će se domaći pojedinci koji su izgradili zavidnu karijeru u globalnim kompanijama, a bit će riječi i o velikim globalnim trgovcima koji pružaju priliku domaćim proizvođačima PL-a.

Pridružite nam se na najvećem regionalnom događaju u sektoru robe široke potrošnje. Više informacija o FMCG Summitu pronađite na službenoj web-stranici, a za dnevnu dozu novih FMCG informacija ne zaboravite pratiti Facebook i LinkedIn.

Kontakt za medije:

Barbara Božić

InStore magazin, asistentica urednice

barbara@b2bmedia.org

+385 99 763 5761

+385 99 763 5761

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!