UPOZNAJTE IZLAGAČE NA „SAJMU EU FONDOVA“ U BAKRU I SAZNAJTE INFORMACIJE O MOGUĆNOSTIMA FINANCIRANJA IZ EU FONDOVA

Vijesti

Natrag na Vijesti

UPOZNAJTE IZLAGAČE NA „SAJMU EU FONDOVA“ U BAKRU I SAZNAJTE INFORMACIJE O MOGUĆNOSTIMA FINANCIRANJA IZ EU FONDOVA

Foto:

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, kao nositelj politike ravnomjernog regionalnoga razvoja u Republici Hrvatskoj, i ove godine organizira informativno-edukativna događanja pod nazivom „Regionalni dani EU fondova“. Putem brojnih događaja, koji će biti organizirani u 30 gradova diljem Hrvatske, a obuhvaćaju besplatne edukacije, sajmove EU fondova i posjete uspješnim EU projektima, šira javnost moći će na razumljiv i pristupačan način dobiti informacije o svim mogućnostima financiranja iz fondova Europske unije.

Nakon uspješno odrađenih događaja u Ivancu, Biogradu na Moru i Zaprešiću koji su privukli brojne zainteresirane građane, četvrti grad domaćin „Regionalnih dana EU fondova“ je Bakar u kojem će se 28. srpnja 2018. održati „Sajam EU fondova“ na terasi hotela Jadran (Palada 32) od 19 do 23 sata.

Na „Sajmu EU fondova“ svi će zainteresirani pojedinci imati priliku upoznati poduzetnike od kojih će moći čuti na koji način su realizirali projekte i unaprijedili poslovanje uz pomoć sredstava iz EU fondova. U sklopu izložbenog prostora, posjetitelji će također imati priliku degustirati i kupiti izložene proizvode, čuti informacije o uspješnim projektima u njihovom susjedstvu te sudjelovati u EU pitalici i osvojiti razne nagrade.

„Regionalni dani EU fondova“ održavaju se s ciljem upoznavanja cjelokupne javnosti s mogućnostima financiranja projekata putem EU fondova i pružanja smjernica zainteresiranim pojedincima o tome gdje mogu pronaći potrebne informacije i osnovno znanje kako bi se odvažili prijaviti svoje projektne ideje i iskoristili sredstva koja su im na raspolaganju.

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!