Marketinški tsunami u FMCG-u dolazi u Zagreb

Vijesti

Natrag na Vijesti

Marketinški tsunami u FMCG-u dolazi u Zagreb

Foto: INSTORE

Nakon tri uspješno organizirana FMCG Summita, časopis InStore najavljuje prvi FMCG Marketing Summit. Konferencija će se održati 19. travnja 2018. u Plaza Event Centru.

Prvi FMCG Marketing Summit predstavit će mnoge zanimljive teme i predavače, među kojima su keynote speakeri Matthew Brown, Retail Futurologist i dr. Nicolas Kfuri, Global Branding and Strategy Trainer and Consultant – koji će govoriti o globalnim potrošačkim trendovima i budućnosti trgovine.

Današnje vrijeme zahtjeva izvrsnost i specijaliziranost! Otud i ideja za ovaj Summit – temama i govornicima usko smo se usmjerili na FMCG sektor te se tako izdvojili u moru drugih marketinških konferencija. Program je zaključen, a ako se niste prijavili još nije kasno. Okupljamo FMCG marketinšku elitu, a još nam je draže što nam se prijavljuju cijeli marketinški timovi jer je to jasna poruka da je ovo što radimo potrebno tržištu. – izjavila je Jelena Domović, urednica časopisa InStore.

FMCG sektor zaista je specifičan kada je riječ o marketinškim alatima i online tehnikama koje treba savladati i implementirati u svakodnevno poslovanje. Trendovi se nemilosrdno brzo šire, no daju i mjerljive rezultate koji su must have za svako poslovanje. U fokusu će biti što bolja komunikacija branda s ciljem poboljšanja dosega kupca i povrata investicije (ROI).

Pridružite nam se na konferenciji kako bismo podijelili iskustva u svladavanju svakodnevnih marketinških izazova. Više informacija o najvećem marketinškom događaju za FMCG sektor pronađite na službenoj web stranici, a kako nam je bilo na prošlom FMCG Summitu pogledajte na videu. Za dnevnu dozu novih FMCG informacija ne zaboravite pratiti Facebook i LinkedIn.

Kontakt za medije:

Barbara Božić

InStore magazin, asistentica urednice

barbara@b2bmedia.org

+385 99 763 5761

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!