UNIQA objavila novi natječaj za donacije „Radost života“

Vijesti

Natrag na Vijesti

UNIQA objavila novi natječaj za donacije „Radost života“

Foto:

Zagreb, 8. veljače 2018. – Novi natječaj za dodjelu donacija „Radost života“ UNIQA osiguranja na koji se s projektima za djecu i mlade mogu prijaviti dječji vrtići, osnovne i srednje škole te udruge objavljen je danas na stranici https://radostzivota.uniqa.hr/ Na prethodnim natječajima u 2017. godini UNIQA je podržala 30-ak projekata.

Na natječaju će se vrednovati isključivo projekti koji mogu doprinijeti poboljšanju uvjeta života i dobrobiti djece i mladih u zajednici. To se odnosi na svu djecu i mlade, a posebno na ranjive skupine poput djece s teškoćama u razvoju, djece pripadnike nacionalnih manjina, djece koja žive u teškim životnim uvjetima, djece žrtve nasilja, djece bez roditeljske skrbi, nadarene djece i sl. Posebno će se vrednovati projekti u kojima djeca aktivno participiraju, kreirajući ih i donoseći odluke, pomažući drugima i sebi u svojoj zajednici.

Ocjenjivat će se se kvaliteta i originalnost prijavljenog projekta i važnost za lokalnu i širu zajednicu.Projekte mogu osmisliti i djeca u školama pod mentorstvom svojih učitelja i nastavnika. Projekti mogu biti edukativni ili humanitarni.

Društveno odgovorno poslovanje integrirano je u sve poslovne procese UNIQA osiguranja. Uz odgovornost za odnos s više od 380 tisuća klijenata i više od 600 zaposlenika, UNIQA je, prije svega, prijatelj zajednice u kojoj posluje i time se ponosi. Priče o dosad realiziranim projektima u natječaju „Radost života“ objavljene su ovdje: https://radostzivota.uniqa.hr/realizirani-projekti/40

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!