Ministrica Dalić u posjetu Poduzetničkoj zoni Pisarovina!

Vijesti

Natrag na Vijesti

Ministrica Dalić u posjetu Poduzetničkoj zoni Pisarovina!

Foto:

Pisarovina, 10. studenog 2017.- Povodom Prvog susreta poduzetnika općine Pisarovina tvrtku PIP posjetila potpredsjednica vlade i ministrica gospodarstva Martina Dalić koja se tom prigodom upoznala s poslovanjem i proizvodnim procesima.

U četvrtak 09. rujna 2017. povodom dana općine Pisarovina i njenog zaštitnika sv. Martina Biskupa organiziran je Prvi susret poduzetnika općine Pisarovina koji su inicirali općina Pisarovina zajedno s tvrtkama KMC d.o.o., Mihoković d.o.o. i PIP d.o.o.

Susret je započeo u tvrtki PIP koja je u rujnu 2012. g. preselila proizvodni objekt u općinu Pisarovina, zapošljava 40 ljudi a ujedno je i najstariji privatni proizvođač pčelinjih proizvoda u Hrvatskoj.

Ministrica gospodarstva Martina Dalić, zamjenica župana Zagrebačke županije Nadica Žužak, član Vijeća za gospodarska pitanja predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović Davorin Štetner, te brojni poduzetnici i gosti su se nakon druženja i razgleda pogona u PIP-u uputili na polaganje kamena temeljca za proizvodni pogon tvrtke Mihoković d.o.o. te u obilazak tvornice KMC d.o.o.

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!