Najmodernije tehnologije za inženjerstvo u Zagrebu 11.10.

Vijesti

Natrag na Vijesti

Najmodernije tehnologije za inženjerstvo u Zagrebu 11.10.

Foto:

11.10.2017. u Zagrebu, u Kraš Auditoriumu, tvrtke CADCAM Grupa i Dassault Systemes predstavljaju najmodernije tehnologije koje 4. industrijska revolucija donosi u svijet inženjerstva, 3D konstruiranja, modeliranja, robotike, proizvodnje, simulacija i optimizacije proizvoda. Pripremljene su demonstracije uživo i zanimljiva predavanja o programskim rješenjima, iskustva korisnika i praktični primjeri iz prakse. Stručna predavanja i radionice održavaju domaći i inozemni predavači s bogatim iskustvom iz struke.

Osim toga, sve sudionike očekuje i playground sa superbrzim električnim automobilom Rimac Concept One i električnim biciklom Greyp. Ekskluzivno će se predstaviti i primjena tehnologije virtualne stvarnosti kako bi sudionici virtualno pogledali unutrašnjost najsloženijih sklopova na 3DEXPERIENCE platformi. Moći će se upoznati i humanoidnog robota Poppy koji predstavlja spoj projektiranja, mehatronike, virtualne stvarnosti i 3D printanja. Vrijeme osigurano za playground i druženje omogućuje razmjenu ideja i povezivanje s potencijalnim partnerima.

Događanje je namijenjeno svima koji žele unaprijediti svoje poslovne procese, potražiti odgovor na pitanja koja nameću novi trendovi u inženjerstvu, konstruiranju, optimizaciji proizvoda i proizvodnji. Također, svima koji žele objediniti proizvodne i poslovne procese te povezati inženjere, projektante, dizajnere, menadžere, marketing, prodaju te druge odjele i lokacije u integrirano kolaborativno okruženje.

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!