MojPosao ušao u vlasničku strukturu vodećeg makedonskog portala za zapošljavanje

Vijesti

Natrag na Vijesti

MojPosao ušao u vlasničku strukturu vodećeg makedonskog portala za zapošljavanje

Foto:

S današnjim danom tvrtka Tau on-line d.o.o., koja upravlja portalom MojPosao, ušla je s 30% udjela u vlasničku strukturu tvrtke Varbotuvanje Online, vodeće tvrtke za zapošljavanje u Makedoniji.

Makedonski portal Vrabotuvanje.com.mk osnovan je 2003. godine, danas bilježi gotovo 370.000 posjetitelja tjedno i zapošljava 11 djelatnika u Skoplju. Očekivani prihodi za ovu godine iznose gotovo 200 tisuća eura , dok su obje strane složne da se vrijednost transakcije ne objavljuje.

Partnerstvo će makedonskom portalu omogućiti nastavak razvoja i jačanje uloge lidera na tržištu rada.

„Naša je čast i zadovoljstvo da Vrabotuvanje.com postaje dio Alma Career i MojPosao mreže stručnjaka u oglašavanju poslova i ljudskim resursima. Ova suradnja još je jedan dokaz da smo proteklih 14 godina poslovali u pravom smjeru. Zahvaljujemo Alma Career i posebno portalu MojPosao što su prepoznali našu ideju i misiju. Nastavljamo u dosadašnjem smjeru i vjerujemo da ćemo zajedno biti još uspješniji u ulozi vodećeg portala za ponudu slobodnih radnih mjesta u Makedoniji.“ izjavio je ovom prigodom Darko Velkov, vlasnik Vrabotuvanje.com.

„MojPosao već duže vrijeme uspješno plasira svoje projekte i usluge na inozemnim tržištima, a u makedonskom partneru prepoznajemo priliku za širenje svog poslovanja. S obzirom na značajno iskustvo u oglašavanju poslova i razvoju regrutacijskih usluga, zajedničkim snagama nastavljamo podizati kvalitetu usluge prema klijentima i korisnicima, kako u Makedoniji, tako i u Hrvatskoj.“ izjavio je Igor Žonja, predsjednik Uprave tvrtke Tau on-line d.o.o., koja zapošljava više od šezdeset ljudi i predstavlja jednu od najbrže rastućih tvrtki u Hrvatskoj te je dio Alma Career grupacije iz Finske.

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!